Tenis: Karolina Pliskova, învingătoare în faţa lui Wozniacki, la Turneul Campioanelor (WTA)

Tenis: Karolina Pliskova, învingătoare în faţa lui Wozniacki, la Turneul Campioanelor (WTA)

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, nr. 8 mondial şi favorită nr. 7, a învins-o duminică, în două seturi, 6-2, 6-4, pe daneza Caroline Wozniacki, nr. 3 mondial şi favorită nr. 2, în Turneul Campioanelor de la Singapore (WTA), dotat cu premii în valoare de 7 milioane dolari.

A fost cel de-al doilea meci din Grupa Albă, în prima partidă Elina Svitolina (Ucraina), locul 7 în ierarhia mondială şi favorită nr. 6, câştigând cu 6-3, 6-3, în faţa cehoaicei Petra Kvitova, locul 5 mondial şi favorită nr. 4.

Grupa Roşie este alcătuită din Angelique Kerber (Germania), Naomi Osaka (Japonia), Slonae Stephens (SUA) şi Kiki Bertens (Olanda), cea care i-a luat locul Simonei Halep, liderul mondial WTA, după ce românca, diagnosticată cu hernie de disc, a declarat forfait. Angelique Kerber, fost lider mondial, a câştigat în acest an turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, iar Naomi Osaka s-a impus în cele de la US Open.

La turneul care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie participă primele 8 jucătoare din clasamentul WTA, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale.

Anul trecut titlul i-a revenit danezei Wozniacki. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”