Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă fără drept de apel de Sofia Kenin, în primul tur la Dubai (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă fără drept de apel de Sofia Kenin, în primul tur la Dubai (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă fără drept de apel de americanca Sofia Kenin, cu 6-3, 6-0, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari.

Buzărnescu (30 ani, 29 WTA) s-a înclinat după o oră şi 11 minute în faţa americancei de 20 de ani, care ocupă locul 37 în clasamentul mondial.

Mihaela Buzărnescu a suferit a unsprezecea sa înfrângere consecutivă (două în Fed Cup), ultimul succes datând din luna august, de la Montreal.

Românca a evoluat destul de bine în prima parte a setului de debut, conducând cu 1-0, 2-1 şi 3-2, dar apoi a fost doar o înlănţuire de greşeli, cu foarte puţine realizări, iar Kenin a luat zece ghemuri la rând, câştigând cu 6-3, 6-0.

Buzărnescu a făcut nu mai puţin de 9 duble greşeli şi a reuşit să pună în teren primul serviciu doar în 38% din cazuri.

Jucătoarea română, care va primi 7.835 dolari şi un punct WTA, va continua la dublu, unde are programat meci, tot luni, alături de poloneza Alicja Rosolska, împotriva perechii Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Demi Schuurs (Olanda).

AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…