Tenis: Mihaela Buzărnescu speră ca odată cu refacerea după accidentări să apară şi victoriile

Tenis: Mihaela Buzărnescu speră ca odată cu refacerea după accidentări să apară şi victoriile

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul 40 mondial, a declarat, marţi, că speră ca odată cu refacerea după accidentările la gleznă şi umăr să apară şi rezultatele bune în turneele WTA.

"Este un parcurs ca oricare altul după nişte accidentări mai dificile, dar cu răbdare vor veni şi rezultate mai bune în momentul în care voi fi sută la sută recuperată şi sper să îmi revin cât mai curând şi cu umărul. Glezna este OK. Dar aşa este în tenis, câştigi, pierzi, trebuie să fim susţinuţi cât se poate. Eu m-am adaptat destul de repede mereu, nu contează foarte mult că este zgură, iarbă sau hard, important este să fiu sănătoasă şi să joc la un nivel cât mai ridicat să nu resimt dureri pe parcursul unui meci. Cu cât joc mai bine cu atât încrederea este mai mare şi atunci toată lumea este mulţumită. Pentru mine orice turneu este un target şi încerc să câştig cât mai multe meciuri", a declarat Buzărnescu.

Jucătoarea română a vorbit şi despre candidatura lui Ion Ţiriac la conducerea Federaţiei Române de Tenis, despre care s-a arătat încântată: "Nu sunt la curent cu candidatura domnului Ţiriac, dar dacă dânsul a hotărât că îşi doreşte să candideze înseamnă că îşi doreşte să facă mai multe decât au fost făcute până acum pentru jucătorii ţării noastre. Dacă va reuşi asta, nu face decât să ne bucure şi să sperăm că vom avea cât mai multe beneficii. Nu cred însă că va ţine numai de el, sunt mai mulţi factori. Eu cred că federaţia face tot ce poate la momentul actual, nu ştiu cât de mult depinde de federaţie, pentru că nu cunosc foarte mult problemele, dar cât am putut am beneficiat şi noi, ne-au ajutat aşa cum au putut".

Mihaela Buzărnescu se află în acest moment pe poziţia 40 în clasamentul WTA, coborând şapte locuri în urma eliminării în primul tur la Roland Garros.

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, luptătorul Benny Adegbuyi şi schiorii Ania Caill şi Ionel Achiriloaie au fost prezenţi marţi la Liceul Dimitrie Cantemir din Bucureşti, unde le-au vorbit elevilor despre pericolul consumului de droguri. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”