Tenis: Monica Niculescu - Absența Simonei Halep e o pierdere pentru România, dar avem o echipă solidă

Tenis: Monica Niculescu - Absența Simonei Halep e o pierdere pentru România, dar avem o echipă solidă

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că absența Simonei Halep, accidentată, reprezintă o pierdere, dar susține că România are totuși o echipă de Fed Cup solidă, care poate câștiga meciul cu Belgia, programat în 11 și 12 februarie, la Sala Polivalentă din Capitală, în primul tur al Grupei Mondiale II.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

"Cu siguranță este o pierdere absența Simonei. Vă dați seama, când nu ai în echipă jucătorul numărul 1 nu este foarte bine. Dar eu cred că suntem o echipă și vom reuși. Vom lupta până la ultimul punct. Sper ca Simona să se facă bine, să fie OK cu genunchiul și să ne vedem în aprilie cu ea, la următorul meci. E perfect dacă ne va face galerie, avem nevoie, a fost și ieri la antrenament. În rest, mie mi se pare că avem o echipă bună, o echipă solidă", a spus numărul 36 mondial.

Monica Niculescu a adăugat că nu simte presiunea înaintea acestui meci, precizând că i-a plăcut mereu să evolueze în fața unui public numeros. "Mă bucur să fiu aici, mie întotdeauna mi-a plăcut să joc la Fed Cup. Presiune nu simt, eu m-am simțit bine mereu atunci când am jucat în fața unui public numeros. Sper să facem o treabă bună și să aducem cât mai multe puncte României", a adăugat ea.

Echipa de Fed Cup a României întâlnește Belgia, în 11 și 12 februarie, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II.

În absența Simonei Halep, accidentată, echipa României pentru întâlnirea cu Belgia va fi alcătuită din Irina Begu (29 WTA), Monica Niculescu (36 WTA), Sorana Cîrstea (62WTA) și Patricia-Maria Țig (106 WTA), anunțată inițial ca rezervă.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...