Tenis: Nick Kyrgios, amendat cu 20.000 de euro după izbucnirea sa din timpul turneului de la Roma

Tenis: Nick Kyrgios, amendat cu 20.000 de euro după izbucnirea sa din timpul turneului de la Roma

Tenismanul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 20.000 de euro după izbucnirea pe care a avut-o joi, în timpul meciului de joi cu norvegianul Casper Ruud, din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, a anunţat vineri presa internaţională.

Kyrgios, locul 36 mondial, a fost descalificat din acest turneu. Australianul şi-a pierdut cumpătul la începutul setului 3 al întâlnirii cu Ruud. După un schimb de replici cu arbitrul, el a fost sancţionat cu un ghem de penalitate, ceea ce l-a făcut să cedeze nervos. Australianul şi-a aruncat racheta, a aruncat un scaun în teren, apoi şi-a strâns rachetele, a dat mâna cu arbitrul şi a plecat la vestiar, pentru el urmând automat descalificarea.

ATP l-a amendat pe Kyrgios cu 20.000 de euro. În plus, jucătorul va fi privat de premiile în bani şi de punctele ATP pe care ar fi urmat să le obţină pentru participarea sa la acest turneu. Temperamentalul Kyrgios este cunoscut de ani de zile ca "băiatul rău" al tenisului.

Ruud (76 ATP) conducea cu 6-3, 6-7 (5-7), 2-1 în momentul când Kyrgios a fost descalificat.AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria