Tenis: Novak Djokovic, învins în turul 2 la Madrid (ATP)

Tenis: Novak Djokovic, învins în turul 2 la Madrid (ATP)

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fost lider mondial, a fost învins de britanicul Kyle Edmund, 6-3, 2-6, 6-3, miercuri, în turul 2 al turneului ATP de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.200.860 euro.

Djokovic, care pe 22 mai va împlini 31 de ani, ajuns acum pe locul 12 ATP, încearcă să revină la cel mai bun nivel al său, fiind în dificultate de aproape doi ani. Sârbul nu a reuşit să confirme la Madrid, la două zile după victoria în faţa japonezului Kei Nishikori, comentează AFP când au rămas mai puţin de trei săptămâni până la turneul de la Roland Garros (27 mai-10 iunie).

Înainte de Madrid, Djokovic a fost eliminat în primul tur la Barcelona acum circa zece zile. Sârbul nu a concurat în a doua jumătate a sezonului trecut, din cauza problemelor la cotul drept, iar în februarie a fost operat.

Învingătorul său de miercuri, Kyle Edmund, are 23 de ani şi este locul 22 ATP, iar de luni va urca în primele 20 de poziţii ale ierarhiei mondiale.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…