Tenis: Novak Djokovic, învins în turul 2 la Madrid (ATP)

Tenis: Novak Djokovic, învins în turul 2 la Madrid (ATP)

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fost lider mondial, a fost învins de britanicul Kyle Edmund, 6-3, 2-6, 6-3, miercuri, în turul 2 al turneului ATP de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.200.860 euro.

Djokovic, care pe 22 mai va împlini 31 de ani, ajuns acum pe locul 12 ATP, încearcă să revină la cel mai bun nivel al său, fiind în dificultate de aproape doi ani. Sârbul nu a reuşit să confirme la Madrid, la două zile după victoria în faţa japonezului Kei Nishikori, comentează AFP când au rămas mai puţin de trei săptămâni până la turneul de la Roland Garros (27 mai-10 iunie).

Înainte de Madrid, Djokovic a fost eliminat în primul tur la Barcelona acum circa zece zile. Sârbul nu a concurat în a doua jumătate a sezonului trecut, din cauza problemelor la cotul drept, iar în februarie a fost operat.

Învingătorul său de miercuri, Kyle Edmund, are 23 de ani şi este locul 22 ATP, iar de luni va urca în primele 20 de poziţii ale ierarhiei mondiale.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 Generalul Mujenko, fost șef al Armatei Ucrainei, interviu care dă de gândit la BBC

5 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă