Tenis: Rusul Daniil Medvedev ar putea lipsi de pe teren în următoarele două luni

Tenis: Rusul Daniil Medvedev ar putea lipsi de pe teren în următoarele două luni

Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev (2 ATP) va lipsi din circuit pentru "probabil 1-2 luni" pentru a trata o accidentare, a anunţat sâmbătă Medvedev, a cărui participare la Roland Garros (22 mai - 5 iunie) pare acum foarte incertă, scrie AFP.

''Mă confrunt de câteva luni cu o uşoară hernie. Împreună cu echipa mea, am decis să rezolvăm această problemă printr-o mică intervenţie. Probabil că voi fi absent o lună sau două şi voi munci din greu pentru a reveni în curând pe teren", a scris Medvedev pe Twitter.

Medvedev va trebui să mai aştepte pentru a reveni în fotoliul de lider al clasamentului mondial, după ce a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului Masters 1.000 ATP de la Miami (Statele Unite).

Principalul favorit al competiţiei din Florida, Medvedev a fost învins joi în două seturi, cu 7-6 (9/7), 6-3, de polonezul Hubert Hurkacz, deţinătorul titlului, după circa două ore de joc

Finalist în acest an la Australian Open, Daniil Medvedev nu a reuşit să câştige niciun trofeu de la debutul acestui sezon, înclinându-se în semifinale la Acapulco, în faţa spaniolului Rafael Nadal, cel care l-a învins şi în finala de la Melbourne, înainte de a fi eliminat surprinzător în turul al treilea la Indian Wells, de francezul Gael Monfils.

Doar o calificare în semifinale la Miami i-ar fi permis lui Medvedev să-l deposedeze din nou pe Novak Djokovic de prima poziţie a clasamentului ATP, pe care rusul a deţinut-o timp de două săptămâni, înainte de a o ceda iarăşi sârbului, pe 21 martie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”