Tenis: Simona Halep - Nu vreau să distrug ce am făcut bun la acest turneu din cauza unui meci

Tenis: Simona Halep - Nu vreau să distrug ce am făcut bun la acest turneu din cauza unui meci

Numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, a declarat, după semifinala pierdută fără drept de apel la Indian Wells, că nu doreşte să distrugă lucrurile bune realizate la turneul californian din cauza unui meci nereuşit.

"Lucrul cel mai important este că am jucat semifinale după multe săptămâni de absenţă şi o accidentare dificilă, aşa că nu o să distrug ce am făcut bun la acest turneu doar din cauza acestui meci", a spus Halep după partida cu Naomi Osaka.

"Nu am simţit deloc mingea. Nu m-am putut concentra. Am fost ieşită din joc azi", a declarat Halep.

"Osaka e o jucătoare puternică şi joacă foarte bine. Am jucat la Melbourne împotriva ei şi ştiam că poate face un meci bun. Ea a fost mai bună, a fost mai pregătită, a fost aptă de joc şi pregătită să obţină victoria, iar eu n-am fost'', a mai spus Simona Halep, campioană la Indian Wells în 2015. ''Am ratat multe mingi şi nu am jucat ce trebuia. Nu caut scuze, ea a fost mai bună. Nu am fost pregătită şi am greşit mult'', a adăugat Halep.

Osaka a afirmat, la rândul său, că nu a dorit să se gândească prea mult la jocul adversarei sale pentru a nu-şi pierde concentrarea, însă a ţinut să precizeze: "Am fost un pic surprinsă, mai ales la începutul setului al doilea, pentru că am simţit că mi-a oferit ... puncte gratis, dar nu m-am gândit prea mult la asta''.

În ciuda acestui eşec, Halep are un bilanţ excelent în 2018, cu 18 şi doar 2 înfrângeri, una în finala turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în penultimul act de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-0.

Halep o învinsese pe Osaka în toate cele trei confruntări de până acum. Primul lor duel a avut loc în 2016, în turul al treilea de la Roland Garros, unde românca s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-3. Un an mai târziu, la turneul de la Miami, Halep a învins-o pe niponă tot în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-3, ultima confruntare lor având loc anul acesta, în luna ianuarie, în optimile de finală ale Openului Australiei, unde Simona a obţinut victoria în două seturi, 6-3, 6-2.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...