Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Johanna Konta, la Eastbourne (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Johanna Konta, la Eastbourne (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de britanica Johanna Konta, a cincea favorită, cu 6-2, 6-2, miercuri, în runda a doua a turneului WTA pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 753.900 dolari.

Konta (26 ani, 7 WTA) a încheiat conturile cu Sorana (27 ani, 62 WTA), venită din postura de lucky loser, într-o oră și 13 minute.

Cîrstea va primi pentru participare un cec de 5.155 dolari și 43 de puncte WTA.

Konta a învins-o pe Cîrstea cu 6-2, 6-3, în primăvară, în meciul de Fed Cup de la Constanța, rămas în memorie mai ales pentru incidentul în care a fost implicat căpitanul nejucător al echipei României, Ilie Năstase, acuzat de Konta și de Anne Keothavong, căpitanul echipei britanice, că le-ar fi insultat.

Tot miercuri, în turul al doilea, Simona Halep a trecut de chinezoaica Ying-Ying Duan cu 3-6, 6-3, 6-2, iar Monica Niculescu a fost învinsă de bulgăroaica Țvetana Pironkova, cu 6-0, 6-4. În optimi, Halep, a doua favorită, joacă miercuri seara cu Pironkova, lucky loser.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”