Tenis: Sorana Cîrstea învinsă fără drept de apel de Garbine Muguruza, în optimi la Doha (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea învinsă fără drept de apel de Garbine Muguruza, în optimi la Doha (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-0, 6-4, joi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari.

Cîrstea (27 ani, 38 WTA) a făcut un meci foarte slab, iar revirimentul din finalul jocului, de la 5-1 la 5-4, s-a dovedit a fi tardiv. Doar 65 de minute a rezistat Sorana în faţa fostului lider mondial, având mai multe lovituri direct câştigătoare (10-8), dar şi enorm de multe erori neprovocate (43-16).

Sorana Cîrstea va primi un cec de 33.750 dolari şi 105 puncte WTA.

Muguruza (24 ani, 4 WTA) câştigase ambele confruntări de până acum, anul trecut, în optimi la Australian Open, cu 6-2, 6-3, şi în turul al treilea la Wimbledon, cu 6-2, 6-2.

Joi vor mai evolua în optimi alte trei românce: Simona Halep - Anastasija Sevastova, Monica Niculescu - Caroline Wozniacki (nu înainte de ora 18,00), Mihaela Buzărnescu - Julia Goerges.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina