Tenis: Venus Williams şi Daria Kasatkina, calificate în semifinale la Indian Wells (WTA)

Tenis: Venus Williams şi Daria Kasatkina, calificate în semifinale la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, numărul 8 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, învingând-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe spaniola Carla Suarez Navarro (nr.27), într-o partidă disputată joi.

În vârstă de 37 ani, cea mai mare dintre surorile Williams a acces cu această ocazie pentru prima oară, din 2001 şi până în prezent, în penultimul act al competiţiei din California.

Viitoarea sa adversară va fi rusoaica Daria Kasatkina (20 ani, locul 19 WTA), care a lăsat o puternică impresie în sferturile de finală, unde a umilit-o pe germanca Angelique Kerber, numărul 10 mondial, pe care a expediat-o rapid, cu 6-0, 6-2, după doar 58 minute de joc.

Foto: (c) JOHN G. MABANGLO / EPA

În cealaltă semifinală de la Indian Wells se vor înfrunta românca Simona Halep, numărul unu mondial, şi japoneza Naomi Osaka, ocupanta locului 44 în clasamentul WTA, care şi-au asigurat calificarea încă de miercuri. Halep a dispus cu 6-4, 6-7 (5), 6-3 de croata Petra Martic, în timp ce Osaka a reuşit să o învingă pe Karolina Pliskova din Cehia, favorita numărul 5, în faţa căreia s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3.

Cele două meciuri din semifinale se vor disputa vineri (sâmbătă dimineaţa în România), primul fiind duelul dintre Venus Williams şi Daria Kasatkina, urmat de cel dintre Naomi Osaka şi Simona Halep, care va debuta în jurul orei 5,30, conform programului anunţat de organizatori.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…