Teodorovici: Ponta să-şi aducă aminte că tot ce a făcut cum i-am spus a făcut bine; când a făcut altfel, a făcut rău

Teodorovici: Ponta să-şi aducă aminte că tot ce a făcut cum i-am spus a făcut bine; când a făcut altfel, a făcut rău

Ministrul Finanţelor Publice afirmă că Victor Ponta îl asociază cu tot felul de taxe, precum taxa pe stâlp, deşi a fost adeptul scoaterii acesteia, şi încearcă "să bage băţul prin gard", susţinând totodată că fostul premier trebuie să îşi aducă aminte că "tot ce a făcut aşa cum i-am spus a făcut bine, când a făcut altfel decât i-am spus a făcut rău".

"Domnul Ponta am văzut că a declarat ceva încercând să mă asocieze pe mine cu taxele, taxa pe stâlp, şi vreau să-i readuc aminte că taxa pe stâlp s-a introdus în 2013, cu începere de la 1 ianuarie 2014, ca şi supraacciza, care s-a aplicat din aprilie 2014, când eu eram la Ministerul Fondurilor Europene. Şi chiar eu am spus de foarte multe ori că este o prostie să o facă şi să o adopte. Şi chiar am fost adeptul scoaterii acestor taxe. Face lucrul ăsta să bage un pic băţul prin gard. Spune că eu şi doamna prim ministru suntem pasibil de ce? Asta este legea astăzi. (...) Să îşi aducă aminte că tot ce a făcut aşa cum i-am spus a făcut bine, când a făcut altfel decât i-am spus a făcut rău", a declarat Teodorovici la Antena 3, în legătură cu afirmaţiile lui Victor Ponta, conform cărora ar fi pasibil de puşcărie pentru informaţii care nu coincid cu realitatea.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante