Teoria CONSPIRAȚIEI Dincă, un trăgător singuratic, ori un pion dintr-o schemă?

Teoria CONSPIRAȚIEI Dincă, un trăgător singuratic, ori un pion dintr-o schemă?

Teoria CONSPIRAȚIEI Dincă, un trăgător singuratic, ori un pion dintr-o schemă? Pentru cei ce vor adevarul si cer lumina, cei care au protestat, cei cu adevarat indignati, furiosi, plini de justificata manie.

Adevarul sta in cercul relational, apropiatii, contactele si eventual legaturile de bizniz directe sau indirecte, ale sale ori ale familiei sale, sa zicem cu persoane oficiale, ori angajati ai statului cu anumite functii si pozitii, scrie George Roncea pe  Curentul .

O sugestie simpla: cereti cu tarie desfasuratorul convorbirilor criminalului, cereti cu tarie datele perchezitiei electronice din laptopul tipului sau din telefoanele sale. a avut sau nu complici criminalul pedofil? aceasta este intrebarea ce se regaseste pretutindeni in spatiul public.

”Telefonul dat de Gheorghe Dincă mamei, prin care o anunţa (de faţă cu agentul de poliţie) că „mamă soacră, am plecat în Anglia să facem bani” îmi indică o premeditare pe termen lung, nu o acţiune de moment a unui nebun care a pus şi el mâna pe ceva. Bănuiala mea e că Dincă face parte dintr-o reţea de crimă organizată” – citat de la Antohi Florin.

Milioane de romani sunt de aceeasi opinie, ca tipu nu actiona chiar de capul lui, ca nu era doar un criminal singuratic, ca nu era necunoscut politistilor corupti din Caracal, implicati in retele de trafic de persoane, proxenetism, prostitutie, abuzul minorelor.

 – este criminalul ala odios din Caracal un simplu boschetar cu creierii vraiste? aparent ecoul mintii sale se regaseste in mediul in care isi ducea viata, in haosul si mizeria in care traia, inconurat de gunoaie.

– dar nu a trait asa dintotdeauna. cei care l-au cunoscut, din localitate, spun ca avea bani multi la dispozitie, si vroia sa-si traga chiar si piscina in curtea imensa. nimeni nu stia de unde avea banii, ca nu avea aparent niciun loc de munca. acum pare un psihopat deraiat dar pe de alta parte vedem si un tip viclean care isi bate joc de anchetatori, ba zice sus si tare ca e nevinovat ba isi recunoaste vinovatia, cica lovit de oboseala si remuscari, ba a ars fetitza la cuptor, adica butoiul ruginit, ba ii plimba pe toti pe la Dunare dupa cai verzi pe pereti, prilej de circoteca mediatica a procurorului acela nebun.

– felul in care a lovit fata din prima pentru a o imobiliza la el in masina denota sistema, o metodologie, o rutina, o viclenie si violenta calculata, de pradator inzestrat cu forta si determinare. un tip matahalos si corpolent, cu pofte, mancator de carne la greu, cu antecedente pe partea cu abuzul si violentza, o bruta ignara si abjecta, dar in acelasi timp grijuliu cu fizicul sau, purta genunchiere de potectie cand a fost arestat, iar pe umeri avea bluza fetitzei ucise, să nu răcească la plâmâni sărăcuțul.

– aparent un cretin, dar totusi ce facea cretinul cu trei telefoane, cine se afla in agendele telefonice, cine si de ce strecoara catre presa cu binisorul doar margele si ciunga in par, cand lucrurile importante ce pot aduce lumina sunt elementele citate mai sus?

– cu niste ani in urma a fost data in vileag o reţea de proxeneţi din Caracal, din care făcea parte si un cadru al ISU Olt. printre fetele captive ale retelei si 18 minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani!! multe rapite din strada, exact cum a fost rapita si Alexandra.

– cu si mai multi ani in urma s-au dat in vileag si alte retele de acest fel ce includeau la capitolul beneficiari nume grele din Parchet, politie, Garda, SRI etc. O ancheta DIICOT, dupa ce a identificat cadrele ce abuzau de serviciile minorelor dintr-un bordel controlat de chinezi si tigani s-a incheiat cu niciun rezultat, mai exact cu niciun inculpat din randul cadrelor.

– oricine cat de cat mai cu vechime in ale Bucurestiului, de la taximetristi la persoanele mai umblate in localuri rau famate cunoaste legaturile asa zis tainice intre militieni, securisti si clanurile interlope ce se ocupa nu doar cu prostitutia ci si cu drogurile, rapirile, taxele de protectie.
in provincie sunt si mai la vedere legaturile, baronii locali chiar se lauda cu accesul lor la fete, droguri, smenuiala, iar multi dintre acestia au crescut in politica pe carca infractorilor care i-au propulsat. Militienii s-au aflat dintotdeauna in mijlocul acestor daraveri imputzite, iar obraznicia si tupeul interlopilor se intemeieaza pe legaturile speciale dintre acestia si cadrele din servicii si din aparatul MI, corupte pana la maduva.

– lepra care roade temelia societatii romanesti se numeste faradelegea, iar capii faradelegilor sunt chiar ”oamenii legii”, plus cei care dau legile, parlamentarii penali – asta au inteles deja multi romani, mai ramane doar sa si faca cumva sa le dea la temelie astora, candva, pana nu scapam de lepra asta securistico-militieneasca degeaba tusim artistic in strada de la gazele jandarmilor, foștii trupeți ai Securității. trebuie sa tuseasca ei, leprele, dar nu de la gaze ci de la altceva, ceva rece, ce provoaca pneumonie, pentru cei familiarizati cu serviciu militar.

– pana la pneumonie, cereti desfasuratorul convorbirilor telefonice si baza relationala a criminalului, abia dupa ce avem aceste date vom avea lumina…nu ma indoiesc ca la SRI deja s-a intocmit acest mic dar consistent dosarel, mai ramane doar ca presedintele sa le ceara subordonatilor sai sa ofere opiniei publice rezultatele muncii lor.

– ca idee, pana serveste opinia publica SRI-ul poate se opinteste vreun angajat al companiilor telefonice sa traga in cadru desfasuratorul si sa-l ofere la liber, sa examinam oleak contactele criminalului, oricare dintre miile de angajati Vodafone si Orange si Telekom Romania (Cosmote) – poate obtine desfasuratorul convorbirilor telefoanelor mobile, nu e niciun risc – cu toate ca gasesti mai greu indignati la multinationale, desi cine stie, poate poate…unul dintre telefoanele criminalului are numarul 0763931765, restul datelor ar trebui sa vina de la politisti daca-s de buna credinta.

Stim insa bine ca nu sunt! Ba mai mult, unii dintre ei sunt complici si ar trebui acuzati de favorizarea infractorului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...