„Teroristul“ din pandemie a ajuns agresor de studente la Jurnalism: cazul Horea - Mihai Bădău, revoltător

„Teroristul“ din pandemie a ajuns agresor de studente la Jurnalism: cazul Horea - Mihai Bădău, revoltător

Ceea ce s-a întâmplat în România, în perioada 2020-2022, se poate cataloga drept un atac la adresa sănătății mintale a oamenilor în numele sănătății publice. Pentru că, mai bine de doi ani, niște oameni fără nicio pregătire în domeniu au ieșit din anonimat, și-au făcut un nume în spațiul public și, fluturând „Apocalipsa COVID“, au terorizat populația.

Horea - Mihai Bădău

În această categorie au fost niște oameni despre care, ulterior, s-au aflat știri cu adevărat șocante. De pildă, doctorul Vasi Rădulescu, un mare iubitor de lockdown și restricții, s-a dovedit a fi un plagiator. Octavian Jurma, „absolvent“ al epidemiologiei pe Facebook, a rostit atât de multe enormități, încât până și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a arătat revoltat de mediatizarea unui impostor. Iar acum vedem cazul profesorului Horea - Mihai Bădău, lector univeristar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Potrivit Rise Project, Bădău a intrat în concediu fără plată, începând cu septembrie 2021, după ce s-a aflat că le-a făcut avansuri unor studente!

Poate că mulți au uitat, dar și Horea - Mihai Bădău s-a aflat în clubul „teroriștilor“ din pandemie. Concret, mult timp, acesta a avut un blog, desființat între timp, în care promova niște previziuni apocaliptice despre ce va urma din cauza SARS-CoV-2. La vremea respectivă, postările sale puneau gaz pe foc și erau preluate copy-paste de niște jurnaliști iresponsabili, dornici să facă trafic și afișări, promovând prostiile altor iresponsabili.

Iată doar câteva dintre postările lui Horea - Mihai Bădău din perioada 2020-2021:

*Şcoala se va face online, nu vom mai pleca în străinătate. Va veni o criză cum nici nu-ţi poţi imagina.

*Racordează-te la realitate. Permite-i creierului să se adapteze. Altfel va fi şocat când va vedea 2.000 de cazuri şi manifestări de stradă violente, cu mii de nebuni care şi-au pierdut minţile şi te va abandona. Adică îţi vei pierde şi tu minţile.

*Să te relaxezi acum este ca şi cum te-ai arunca de la balcon pentru câteva secunde plăcute de zbor. Asta înseamnă să mergi la mare acum şi să te expui la îmbolnăviri, asta înseamnă să faci cheltuieli acum…Sigur, poţi să nu te îmbolnăveşti…. şi dacă te arunci de la etaj sunt şanse să scapi cu viaţă. Există şanse şi şanse.

*Ne vom uita la televizor şi vom vedea o lume populată cu zombies care aruncă cu cockteiluri Molotov, care au tot felul de manifestări violente, dintr-un singur motiv: că nu pot accepta realitatea. Acceptarea realităţii le depăşeşte puterile psihice şi atunci vor distruge totul, exact aşa cum un bolnav dintr-un salon de psihiatrie distruge tot şi chiar îi omoară pe cei din jur.

*Subliniez cuvintele: este numai începutul. Imunitatea de turmă a fost un vis. Nu există. Du-te la mare, printre toţi inconştienţii care nu poartă măşti şi trăieşte-ţi viaţa ca înainte. E un mod de a-ţi lua adio de la ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?