Text BESTIAL scris de Cetin

Text bestial publicat pe Cetin.ro:

„Vai, Grindeanu e o marionetă, totul a fost făcut de Dragnea, care e bolnav de putere.
Vai, miniștri PSD sunt toți niște foști corupți, care au probleme cu legea și care au dat deja măsura incompetenței lor.
Vai…

Așa suspina ieri facebookul, cu patimă, despre noul guvern al lui Dragnea. De parcă au fost brusc surprinși că PSD și-a făcut guvern, după ce au câștigat alegerile. De parcă cumva, de undeva, partidul care ține românia în mizerie de 26 de ani, ar fi scos brusc niște valori care să schimbe din temelii românia, nu aceleași fosile șpăgare care au furat totul în trecut și vor fura și de acum încolo.

Serios, trebuie să înțelegeți că PSD a câștigat alegerile PRIN VOT POPULAR. PSD are o majoritate zdrobitoare, PRIN VOT. Și dacă leprele care au stat acasă în ziua votării ar fi ieșit la vot, nu se schimba nimic, pentru că leprele respective sunt, procentual, în același bazin de votanți cu cei care au ieșit la vot.

Da, românia a decis, în majoritatea ei, să se întoarcă în șanțul cu guano de vacă și porc din care abia începuse să se târască. Asta vor românii. Vor o țară unde să poată da șpagă ca să își rezolve mai ușor treburile, vor un sistem școlar unde să poată da șpagă ca să poată lua un doctorat, vor să știe că pot rezolva orice, oriunde, dacă vorbesc cu cine trebuie.

ASTA e românia, aceștia sunt oamenii ce o compun. Faptul că existăm, în număr mic și avem alte opțiuni, nu ne transformă decât în niște paria care vor fi convertiți sau vor pleca. Uitați-vă în istorie. Citiți-l pe Neagu Djuvara. Veți vedea că și acum 300 de ani, aici, erau EXACT aceleași tipologii umane, se petreceau exact aceleași lucruri.

Așa că nu mai asasinați vizual internetul. Acceptați-vă soarta și lăudați-l pe Dragnea. E o pâine de mâncat, uitați-vă la ăia de la Antene ce bine o duc. Un pic de căcat în alimentație nu a stricat nimănui, ies copii frumoși, chiar și din brumă.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă