Ți-ai dracu de parveniți! Citiți și voi ce-au „servit” Androneasca și Oprișan în timp ce „pulimea” se înghesuia la fasole cu cârnați!

Ți-ai dracu de parveniți! Citiți și voi ce-au „servit” Androneasca și Oprișan în timp ce „pulimea” se înghesuia la fasole cu cârnați!

Ți-ai dracu de parveniți! Citiți și voi ce-au „servit” Androneasca și Oprișan în timp ce „pulimea” se înghesuia la fasole cu cârnați! „Oficialii, invitații lui Marian Oprișan la festivitățile de la Focșani prilejuite de Mica Unireau descins la Cercul Militar, acolo unde erau mese aranjate cu bucate alese, toate plătite din banii contribuabililor care stăteau la coadă la fasole.

Din meniul ”boierilor” au făcut parte caviar, piept de rață, file de biban de mare, mușchiuleț de porc cu sos de whisky și piper roz, vinuri alese, premiate la concursurile de profil ș.a. De menționat că șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan, a stat la masă alături de două doamne din PSD, Ecaterina Andronescu și Ana Birchall”, dezvăluie publicația locală  Vrancea24 . „Autoritățile locale și județene au alocat, în total, suma de circa 150.000 de euro, din bani publici, pentru organizarea manifestărilor dedicate sărbătoririi Unirii Principatelor Române. În aceste cheltuieli au intrat și cele două ”ospețe”: fasolea pentru popor și delicatesele pentru boieri. E cam ca în fabulă – ”voi egalitate, dar nu pentru căței”.”, precizează  Vrancea24 .





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...