Timiș: Doi soți octogenari, loviți de un tren marfar; bătrânul a murit pe loc

Timiș: Doi soți octogenari, loviți de un tren marfar; bătrânul a murit pe loc

Doi soți octogenari, care au încercat, sâmbătă, să traverseze calea ferată de pe raza municipiului Lugoj prin loc nepermis, au fost loviți de un marfar, bărbatul pierzându-și viața pe loc, iar bătrâna fiind transportată la spital în stare gravă.

''ISU Banat a fost solicitat să intervină la acest accident, comanda misiunii fiind preluată de echipajul medical de la SAJ'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

În timp ce încercau să traverseze șinele, femeia și-a pierdut echilibrul și a căzut în genunchi pe calea ferată, iar soțul acesteia, văzând că se apropie trenul, a încercat să o ridice, fiind surprinși de marfarul al cărui mecanic nu a mai putut evita tragedia.

Bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost aruncată câțiva metri pe linia ferată și preluată, ulterior, de ambulanță în stare critică, fiind dusă la spital.

Circulația feroviară pe relația Lugoj-Caransebeș a fost blocată până s-au realizat cercetările de către poliția feroviară.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...