Timiș: Doi soți octogenari, loviți de un tren marfar; bătrânul a murit pe loc

Timiș: Doi soți octogenari, loviți de un tren marfar; bătrânul a murit pe loc

Doi soți octogenari, care au încercat, sâmbătă, să traverseze calea ferată de pe raza municipiului Lugoj prin loc nepermis, au fost loviți de un marfar, bărbatul pierzându-și viața pe loc, iar bătrâna fiind transportată la spital în stare gravă.

''ISU Banat a fost solicitat să intervină la acest accident, comanda misiunii fiind preluată de echipajul medical de la SAJ'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

În timp ce încercau să traverseze șinele, femeia și-a pierdut echilibrul și a căzut în genunchi pe calea ferată, iar soțul acesteia, văzând că se apropie trenul, a încercat să o ridice, fiind surprinși de marfarul al cărui mecanic nu a mai putut evita tragedia.

Bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost aruncată câțiva metri pe linia ferată și preluată, ulterior, de ambulanță în stare critică, fiind dusă la spital.

Circulația feroviară pe relația Lugoj-Caransebeș a fost blocată până s-au realizat cercetările de către poliția feroviară.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...