Timiş: Educatoarea care şi-a ucis fetiţa de patru ani, reţinută pentru 24 de ore, pentru omor

Timiş: Educatoarea care şi-a ucis fetiţa de patru ani, reţinută pentru 24 de ore, pentru omor

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de patru ani prin înecare a ajuns, miercuri, în arestul Poliţiei Timiş, pentru 24 de ore, iar joi ar putea fi prezentată magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Femeia a fost externată în cursul dimineţii şi adusă cu mandat la audieri, la procurorul de caz, după care a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind suspectă de omor. Joi va fi prezentată judecătorilor, cel mai probabil cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Nicoleta Gîtan.

După ce a ucis fetiţa, femeia a fost cea care a anunţat autorităţile şi a încercat să se sinucidă cu insecticid.

"Femeia a fost transferată la noi de la Spitalul Municipal, miercuri, a ajuns la toxicologie, apoi la terapie intens şi la hemodializă, de unde a fost transferată pe secţia de psihiatrie. Este stabilă şi cooperantă. Dacă a ajuns în arest, ea va trebui supravegheată şi îşi va urma tratamentul de specialitate", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Andreea Borboros.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Neţ Oana - Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa de patru ani, după ce anterior îi tăiase micuţei venele de la mâini.

"Tatăl fetiţei ţinea foarte mult la micuţă şi probabil că femeia, aflând că soţul vrea să divorţeze, a ales acest fel de a-l pedepsi, omorând fetiţa. Femeia era de 15 ani educatoare, la Murani, comuna Pişchia, şi niciodată nu a semnalat nimeni vreo problemă comportamentală a acesteia", au declarat pentru AGERPRES surse şcolare timişene. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”