Tomac (PMP): Dragnea ar vrea să pună un premier de la UDMR, mi-au spus inclusiv colegi din PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, ar intenționa să propună un premier de la UDMR, în locul lui Sorin Grindeanu, a susținut marți deputatul PMP Eugen Tomac, într-o declarație de presă făcută la Parlament.

El susține că a aflat acest lucru de la colegi parlamentari, inclusiv de la PSD, cu puțin timp înainte de a face declarația de presă.

"Vreau să înțeleagă românii cât se poate de clar că au fost mințiți cu nerușinare anul trecut la alegeri. Au promis că anul acesta vor mări salariile cu 80% pentru cadrele didactice și fiecare medic va avea un salariu de la 3.500 de euro în sus. Inclusiv această chestiune făcea parte din programul de guvernare pe care domnul Dragnea cu mult talent îl prezenta în campania electorală. Constatăm însă că la mai bine de jumătate de an de guvernare, după ce s-a prezentat în fața propriilor colegi cu un plic în alb și le-a cerut un vot de încredere fără să știe pe cine votează, mi s-a părut un lucru extrem de grav și sper că nu se confirmă, însă dacă domnul Dragnea va propune un prim ministru de la UDMR e o chestiune care deja depășește imaginarul în politică" a declarat Tomac.

El a calificat informația primită ca fiind "extrem de îngrijorătoare".

"Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi nu cred că este o soluție să vină cu o propunere de la UDMR. Nu am auzit de un nume, am auzit de această variantă pe care o vehiculează colegii și mi se mare îngrijorător. (...) De la colegi parlamentari (n.r. — are informația) cu care am discutat, inclusiv din PSD. Îl cred în stare (n.r. pe Liviu Dragnea), după ce a venit și le-a prezentat propriilor colegi un plic cu un nume fără să știe exact pe cine nominalizează. În haosul pe care l-a creat în clipa de față și instabilitatea politică care pândește România să nu meargă atât de departe, pentru că ar fi un lucru nepotrivit pentru România de astăzi", a mai spus deputatul PMP.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion