Tombola pentru a deveni proprietarul unui hotel de pe o insulă din Pacific, câștigată de un australian

Tombola pentru a deveni proprietarul unui hotel de pe o insulă din Pacific, câștigată de un australian

Un australian este fericitul câștigător al tombolei organizate pentru adjudecarea unui hotel de pe o insulă tropicală din Pacific, loterie care a atras zeci de mii de participanți din întreaga lume, relatează AFP.

Sursa foto: Kosrae Nautilus Resort / Facebook

Doug și Sally Beitz s-au instalat pe Kosrae, o insulă din Micronezia în anii 1990. Dar acum vor să se întoarcă în Australia și au ales să ofere hotelul lor de 16 camere câștigătorului unei tombole, la care prețul unui bilet a fost de 49 de dolari. Înainte de tragerea la sorți de marți, Doug Beitz a explicat că vrea să predea afacerea "unei persoane care îi seamănă". El a sperat ca viitorului câștigător "să-i placă temperaturile înalte și să se întâlnească cu oameni noi din lumea întreagă".

Un clip postat pe Facebook a prezentat biletul câștigător cu numărul 44.980. Doug Beitz l-a găsit destul de greu pe viitorul proprietar, despre care a spus că se numește Joshua și este din Australia. A refuzat totuși să-i dezvăluie identitatea completă pentru a-l lăsa să se bucure de victorie și a-l ține departe de mass-media.

Kosrae este situată la nord de Insulele Salomon și la sud-vest de Hawaii. Insula are o populație de aproximativ 6.500 de locuitori. Pe site-ul în care au promovat tombola, organizatorii au precizat că hotelul, foarte popular printre iubitorii de pescuit și scufundări, nu are datorii și are în vistierie 10.000 de dolari. În afară de hotel, câștigătorul va deveni proprietarul unei vile de patru camere, a cinci mașini ale locației, unui bus de zece locuri, unui pick-up și unui restaurant.

Familia Beitz a precizat că era necesară vânzarea a minimum 50.000 de bilete pentru ca tombola să poată fi organizată, însumând cifra de 2,45 milioane de dolari. Însă tombola a suscitat un interes uriaș în întreaga lume. Zecile de mii de perdanți au putut măcar visa să devină fericiții proprietari. "Mulțumesc pentru acest vis minunat", a scris unul dintre ei pe Facebook.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...