Toni Braxton a fost spitalizată în stare critică în Los Angeles
Toni Braxton a fost spitalizată în stare critică în Los Angeles

Cântăreaţa americană Toni Braxton este în prezent acasă, în stare de convalescenţă, după ce a fost spitalizată din cauza unor complicaţii ale bolii Lupus, relatează nme.com.

Toni Braxton a fost spitalizată în stare critică în Los Angeles

Site-ul american TMZ relatează că Toni Braxton a fost adusă la un spital din Los Angeles în "stare critică", însă un purtător de cuvânt al vedetei a declarat între timp că în prezent este acasă, adaugând: "Lupus este o boală foarte gravă, care trebuie monitorizată în permanenţă".

Braxton, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit în 2010 că a fost diagnosticată cu boala autoimună Lupus.

"Sunt unele zile în care nu pot controla boala", a declarat cântăreaţa pentru Huffington Post. "Trebuie să stau în pat. Când suferi de Lupus, te simţi de parcă ai avea gripă tot timpul", a mai spus Braxton.

"Sunt momente în care poţi trece peste, dar în alte momente le spun copiilor că trebuie să mă odihnesc."

Cântăreaţa şi compozitoarea R&B Toni Braxton, născută în 1967, a câştigat, de-a lungul carierei, şase premii Grammy, şapte premii American Music şi nouă distincţii Billboard Music şi a vândut peste 66 de milioane de discuri în toată lumea.

În 1993, albumul de debut, care poartă numele artistei, a ajuns pe primul loc în Billboard 200, cu hiturile "Love Shoulda Brought You Home", "Another Sad Love Song", "Breathe Again" şi "You Mean the World to Me". Un alt succes răsunător a fost şi al doilea album de studio, "Secrets", lansat în 1996, care include hiturile "You're Makin' Me High" şi "Unbreak My Heart". Pe 18 septembrie 2011, Toni Braxton a primit o stea pe Music Hall of Fame din Macon, statul Georgia, care a întrerupt acest gen de evenimente în acelaşi an.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei