TOP CINEMA ''The Secret Life of Pets 2'' s-a instalat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

TOP CINEMA ''The Secret Life of Pets 2'' s-a instalat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

"The Secret Life of Pets 2", noul film animat de la Universal, a intrat pe prima poziţie în box-office-ul din America de Nord, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Această continuare a "The Secret Life of Pets" (2016) a obţinut în weekend-ul de lansare 47,1 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada.

 În regia duo-ului Chris Renaud & Jonathan del Val, animaţia - cu o distribuţie în care îi regăsime pe Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford şi Eric Stonestreet - continuă povestea căţelului Max şi a prietenilor săi, animale de companie, care trăiesc vieţi secrete după ce stăpânii lor îi lasă singuri acasă, zi de zi, pentru a merge la serviciu sau la studii.

Comicul Louis C.K, care-i împrumuta vocea lui Max în prima peliculă nu se mai regăseşte pe afişul acestui sequel, după ce, în cadrul mişcării #MeToo, mai multe femei l-au acuzat de exhibiţionism.

Pe locul al doilea regăsim noul film dedicat mutanţilor Marvel - "X-Men: Dark Phoenix", cu o prestaţie mai degrabă dezamăgitoare. Produs de Fox şi vizat deja de critici negative, acest film a obţinut încasări de doar 33 de milioane de dolari, o cifră foarte modestă pentru primul său weekend de prezenţă în cinematografe.

"Dark Phoenix" ne propune încă o incursiune în universul cu supereroi X-Men. În film, personajul Jean Grey, interpretat de Sophie Turner (Sansa din "Game of Thrones"), începe să-şi cunoască puterile excepţionale, însă aceste puteri vin cu un preţ greu - Jean Grey este coruptă şi trece de partea întunericului, devenind "Dark Phoenix".

Pentru acest film, regizorul Simon Kinberg propune o distribuţie din care mai fac parte, printre alţii, vedete ca James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence şi Nicholas Hoult.

 Podiumul este completat de producţia Disney "Aladdin", cu venituri de 24,5 milioane de dolari pentru a treia săptămână de prezenţă pe marile ecrane, şi un total de 232,4 milioane de dolari.

 "Godzilla: King of the Monsters", pe primul loc săptămâna trecută, cade după acest weekend pe poziţia a patra, în principal din cauza unor recenzii proaste. În regia lui Michael Dougherty, cu Vera Farmiga, Kyle Chandler şi Millie Bobby Brown în rolurile principale, acest sequel la "Godzilla" (2014) a obţinut doar 15,5 milioane de dolari pentru a doua săptămână de proiecţii.Ultimul loc din Top 5 este ocupat de "Rocketman", biopicul despre legenda Elton John, interpretat cu brio de Taron Egerton, cu încasări de 14 milioane de dolari.

 

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina