Tragedie în Spania: o româncă și fiul ei, electrocutați într-o piscină. Avertismentul primarului din localitate

Tragedie în Spania: o româncă și fiul ei, electrocutați într-o piscină. Avertismentul primarului din localitate

Au fost declarate 2 zile de doliu în localitatea spaniolă Torrefarrera, în Segrià, după ce o româncă și fiul ei au murit electrocutați în timp ce curățau o piscină. Tragedia a îndoliat întreaga comunitate. Femeia a murit pe loc, iar fiul a agonizat câteva zile la spital.

Poliția spaniolă a deschis o anchetă în acest caz FOTO Policia Nacional

Se pare că nenorocirea a avut loc chiar la locuința familiei. Cei doi se ocupau de curățarea piscinei, însă din motive încă necunoscute, au suferit un șoc electric devastator, relatează El Mundo.

Deși s-au făcut eforturi pentru a-i salva viața, femeia a fost declarată decedată pe loc, iar micuțul a fost transferat de urgență la spital. Din nefericire, chiar și cu intervenția medicală promptă, copilul a pierdut lupta cu viața câteva zile mai târziu.

Întâmplarea teribilă a avut loc pe 28 mai, la prânz. Denise Alina Galea Casabalian, în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața în urma unei electrocutări, iar fiul ei cel mic, Robert Galea, a fost grav rănit și transportat în stare critică la spital. Potrivit informațiilor disponibile, se pare că amândoi se ocupau de curățenia piscinei de la locuința lor în momentul în care, din motive necunoscute, au suferit un șoc electric.

Conform sursei citate, Consiliul Local a anunțat două zile de doliu în municipiu. În semn de respect, steagurile vor fi arborate în bernă în toate clădirile municipale, iar toate evenimentele publice programate vor fi suspendate.

Primarul a transmis condoleanțe

Primarul din Torrefarrera, Jordi Latorre, a transmis profundă consternare în urma tragicului deces al celor doi locuitori ai municipiului.

Dacă moartea unui tânăr este deja o tragedie, pierderea unui copil este groaznică. Și toți împreună într-o familie este o mare nenorocire. În același timp, sperăm ca o catastrofă ca aceasta să nu se mai întâmple niciodată. Noi anunțăm mereu pericolul folosirii uneltelor electrice atunci când există apă în jur”, a transmis el. Familia în care a avut loc tragedia este originară din județul Bacău.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat