Tragedie în Spania: o româncă și fiul ei, electrocutați într-o piscină. Avertismentul primarului din localitate

Tragedie în Spania: o româncă și fiul ei, electrocutați într-o piscină. Avertismentul primarului din localitate

Au fost declarate 2 zile de doliu în localitatea spaniolă Torrefarrera, în Segrià, după ce o româncă și fiul ei au murit electrocutați în timp ce curățau o piscină. Tragedia a îndoliat întreaga comunitate. Femeia a murit pe loc, iar fiul a agonizat câteva zile la spital.

Poliția spaniolă a deschis o anchetă în acest caz FOTO Policia Nacional

Se pare că nenorocirea a avut loc chiar la locuința familiei. Cei doi se ocupau de curățarea piscinei, însă din motive încă necunoscute, au suferit un șoc electric devastator, relatează El Mundo.

Deși s-au făcut eforturi pentru a-i salva viața, femeia a fost declarată decedată pe loc, iar micuțul a fost transferat de urgență la spital. Din nefericire, chiar și cu intervenția medicală promptă, copilul a pierdut lupta cu viața câteva zile mai târziu.

Întâmplarea teribilă a avut loc pe 28 mai, la prânz. Denise Alina Galea Casabalian, în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața în urma unei electrocutări, iar fiul ei cel mic, Robert Galea, a fost grav rănit și transportat în stare critică la spital. Potrivit informațiilor disponibile, se pare că amândoi se ocupau de curățenia piscinei de la locuința lor în momentul în care, din motive necunoscute, au suferit un șoc electric.

Conform sursei citate, Consiliul Local a anunțat două zile de doliu în municipiu. În semn de respect, steagurile vor fi arborate în bernă în toate clădirile municipale, iar toate evenimentele publice programate vor fi suspendate.

Primarul a transmis condoleanțe

Primarul din Torrefarrera, Jordi Latorre, a transmis profundă consternare în urma tragicului deces al celor doi locuitori ai municipiului.

Dacă moartea unui tânăr este deja o tragedie, pierderea unui copil este groaznică. Și toți împreună într-o familie este o mare nenorocire. În același timp, sperăm ca o catastrofă ca aceasta să nu se mai întâmple niciodată. Noi anunțăm mereu pericolul folosirii uneltelor electrice atunci când există apă în jur”, a transmis el. Familia în care a avut loc tragedia este originară din județul Bacău.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…