Trei persoane care au sosit pe Aeroportul Timişoara, din Italia, fără simptome de boală, plasate în carantină

Trei persoane care au sosit pe Aeroportul Timişoara, din Italia, fără simptome de boală, plasate în carantină

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş monitorizează preventiv trei persoane care au aterizat, duminică, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara (AIT), la bordul unei aeronave care venea din Bergamo, Italia, acestea fiind plasate în carantină la domiciliu timp de 14 zile.

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat pentru AGERPRES că Serviciul de Ambulanţă Timişoara a fost anunţat iniţial despre două persoane care ar fi în aeronavă, venind din Italia, dar ulterior s-a constatat că este vorba despre trei persoane.

"Duminică, DSP Timiş a fost anunţată de Serviciul de Ambulanţă despre faptul că au fost informaţi de sosirea a două persoane pe AIT, cu avionul de Bergamo, precizându-i-se că au vizitat zonele afectate de coronavirus. Specialiştii din cadrul DSP s-au deplasat la AIT şi au aplicat procedura. S-a constatat că era vorba despre trei persoane, dar care nu au vizitat zonele afectate de coronavirus. În urma consultului la care au fost supuse după sosire, de către medicul specialist din AIT, s-a constatat că nu există niciun simptom de boală, fiind într-o stare bună de sănătate. Preventiv, toate cele trei persoane se carantinează la domiciliu timp de 14 zile, sub atenta monitorizare a DSP", a explicat Cornelia Bubatu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!