Trei zodii ce au regalitatea în destin. Semnele menite să fie de viță nobilă

Trei zodii ce au regalitatea în destin. Semnele menite să fie de viță nobilă

Nu oricine se poate naște prinț sau prințesă, regalitatea este un statut ce se moștenește. Coroana este acel element care reunește pământul cu cerul, nu degeaba se spune despre ceremonia de încoronare că este una sacră.

Regele Charles și Regina Camilla alături de moștenitorii Prințul William și Prințesa de Wales

În Egiptul antic, faraonii purtau coroane pentru a se conecta cu zeitățile lor și pentru a invoca puterea acestora.

Farmecul unei încoronări este unic, iar noi suntem anul acesta contemporani cu un astfel de eveniment grandios: Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și a sa consoartă Regina Camilla vor fi încoronați într-o ceremonie solemnă la Abația Westminster, pe 6 mai 2023.

charles incoronare jpg

Poveștile cu prinți și prințese, regi și regine fascinează dintotdeauna. Iar astrologii americani s-au gândit să facă un top al zodiilor cu potențial regal. Acele semne din zodiac care au regalitatea în destin. Sau, desigur, măcar potențialul.

La ora actuală, în Europa, există o formă de monarhie în Andorra, Belgia, Danemarca, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Spania, Suedia, Vaticanul și, bineînțeles, Marea Britanie și coloniile sale.

În alte părți ale lumii, mai găsim monarhie în Bahrain, Bhutan, Brunei Darussalam, Cambodgia, Eswatini, Japonia, Iordania, Kuweit, Lesotho, Malaezia, Maroc, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Thailanda și Tonga.

Analizând hărțile natale ale monarhilor moderni, cât și temperamentul lor, iată o predispoziție a zodiilor de a ajunge la tron. Se calculează mai multe aspecte și poziții planetare, ascendentul, descendentul etc.

Taurul (20 aprilie – 20 mai)

Cu limba scoasă și plin de temperament, Prințul Louis este un mic Tăuraș tiran.

Louis scoate limba jpg

Taurul simbolizează statornicia. Semn fix, de pământ, adept al regulilor și al disciplinei, a fost și zodia longevivei regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Tot în zodia Taurului s-au născut și prinții Louis, Charlotte și Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Atenție! Și mai interesant este faptul că Prințul Harry și Regele Charles au amândoi Luna în Taur.

Acest semn inflexibil poate că nu își dorește destin regal, însă cu siguranță este pregătit pentru el.

Taurul se opune schimbării, este diplomat, carismatic, îi place luxul și-l trăiește plenar. Să nu uităm și de ceilalți regali cu soarele în Taur: Carl XVI Gustaf al Suediei, regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos și Norodom Sihamoni al Cambodgiei.

Leul (23 iulie – 22 august)

Leu jpg

Este, în primul rând, regele animalelor, să nu uităm nici acest detaliu inedit. Leul s-a născut rege. Soarele însuși patronează această zodie de foc.

Leilor le place să fie în centrul atenției, să creeze o impresie foarte bună și ar da orice să fie ei cei de care mulți depind, pe care mulți îi vor aproape și îi apreciază. Bineînțeles, chiar reușesc uneori să fie astfel.

Leul este un simbol care apare pe stema multor monarhi. Această zodie este neînfricată, o calitate necesară unui suveran. Sub semnul Leului s-au născut Meghan Markle, Rama X al Thailandei, Regele Mohammed VI al Marocului, ASR Abdullah al Malaeziei, Joan-Enric Vives al Andorrei.

Meghan Markle Getty jpg

Ducesa de Sussex nu putem să spunem că nu are potențial de regină. Ar fi fost exact din filmul acesta, însă soarta nu i-a oferit decât titlul de Ducesă, iar acesta este maximul pe care îl poate obține.

Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)

În cazul Prințesei Diana, Capricornul se află în casa a X-a a vieții publice, aspect frecvent în hărțile natale ale liderilor lumii. Capricornul are o energie regală fantastică, este ceva dincolo de înțelegerea umană. Este o demnitate specială, un aer aristocrat fără egal, o atitudine regală ce se întâlnește inclusiv la oamenii simpli, fără poziții de conducere.

Este semnul simbolic al oamenilor ce aduc stabilitatea, încurajarea, prosperitatea. Capricornul se axează pe muncă și pe realizări, calități esențiale pentru un destin regal reușit. Sunt pași mici, dar siguri înainte. Este nativul care vorbește despre succes și atingerea obiectivelor.

Kate Middleton nuntă  sursa   GettyImages jpg

În semnul Capricornului s-a născut Prințesa de Wales Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii. Este mereu impecabilă, căci Capricornul este atent la detalii. Totul trebuie să fie perfect. Alți regali cunoscuți născuți sub semnul Capricornului sunt Hamad Bin Khalifa al Thani din Qatar și Salman bin Abdulaziz Al Saud din Arabia Saudită.

Foto: Getty și Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu