Trei zodii se confruntă cu greutăți după Luna Plină. Avertisment important pentru acești nativi

Trei zodii se confruntă cu greutăți după Luna Plină. Avertisment important pentru acești nativi

Luna Plină din 3 iulie 2023 are efecte majore asupra multor zodii. Astrologul Camelia Pătrășcanu avertizează, în exclusivitate pentru Astro Fanatik , că a început o perioadă mai sensibilă în relațiile de familie.

Este o perioadă de introspecție care ne va face pe unii dintre noi să ne gândim dacă am luat decizia corectă. Vor fi anumite discuții pe plan familial alături de cei dragi, însă când vine vorba de bani, Luna Plină este aducătoare de noroc. Este o Lună Plină care ne face să fim mai muncitori și mai motivați.

Cum afectează Luna Plină zodiile

Berbecii au mai multă încredere în ei înșiși și sunt conștienți de ceea ce pot. Luna plină le aduce multă siguranță personală, fiind mai stăpâni pe ei înșiși. Unii dintre ei au norocul de a se putea sprijini pe cei apropiați, îndeplinindu-și astfel niște dorințe.

Taurii devin mai conștienți de anumite lucruri și au de făcut niște alegeri semnificative pentru viața lor. Cei care sunt foarte implicați la muncă vor găsi o soluție pentru anumite probleme administrative, bazându-se pe intuiția lor.

Gemenii devin mai responsabil din punct de vedere financiar și sunt mai preocupați de acest domeniu. Le este recomandat să fie atenți la cheltuieli și la motivele acestora. La final își dau seama că unele investiții pot fi la fel de mari precum câștigurile.

FOTO Shutterstock

Relațiile din trecut revin în viața Racilor sub forma unor revelații. Mai exact, racii înțeleg abia acum anumite lucruri ce s-au întâmplat sau care se întâmplă din relațiile actuale. Oamenii importanți din viețile lor sunt vizați. Pot accepta noi relații sub condiții diferite decât au fost până acum obișnuiți.

Leii își dau seama ce funcții, roluri și asocieri sunt potrivite pentru ei sau nu. Analizează în detaliu efectele din pozițiile actuale, iar Jupiter și Uranus îi ghidează să refuze un anumit aranjament.

Fecioarele sunt îndemnate să dea tot ce au mai bun ! Acceptă noi provocări și își vor scoate în evidență calitățile, cunoștințele și au idei noi și bune.

Citește în Click! la ce se pot aștepta nativii celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?