Tudose spune apropiaților că are informații că Dragnea, Bădălău, Stănescu și Țuțuianu vor fi REȚINUȚI până la sfârșitul lui septembrie!

Tudose spune apropiaților că are informații că Dragnea, Bădălău, Stănescu și Țuțuianu vor fi REȚINUȚI până la sfârșitul lui septembrie!

O informație-șoc! Premierul Mihai Tudose le-a șoptit unor apropiați că are informații „beton” că Dragnea, Bădălău, Stănescu și Țuțuianu vor fi reținuți de procurorii DNA. Până la sfârșitul lunii septembrie. De fapt, ca să fim mai exacți, Tudose a spus: „Înainte de vestea din octombrie.”

Pentru grup infracțional organizat. Tudose n-a dat amănunte, s-a rezumat la un zâmbet superior, semn că sursa e de maximă credibilitate. Însă semnalul său a fost de calm și așteptare. „Nu uitați, trăim în România. Răbdare și tutun. Guvernul e la mine, nu vă faceți griji.”, a răspuns Tudose privirilor șocate din jurul său, spune sursa noastră.

În ultimul timp au apărut în spațiul public mai multe informații despre percheziții efectuate de procurorii DNA la TelDrum. Iar astăzi procurorii de la Parchetul General au descins la ferma de porci de la Salcia. Mai mult, conform informațiilor din zonă, procurorii au descoperit o întreagă schemă prin care firme asociate cu numele Dragnea câștigă contracte pe bandă rulantă în județele controlate de Paul Stănescu, senator de Olt, Niculae Bădălău, senator de Giurgiu, și Dâmbovița, unde controlează Țuțuianu, cocoțat în fruntea ministerului Apărării.

O ultimă informație spune că de la ferma de porci a lui Dragnea de la Salcia a fost confiscată suma de 200.000 de euro. Mai mult, Ilie Dragne, personaj-cheie în firmele controlate de familia lui Liviu Dragnea, e anchetat de procurori!



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”