Tulcea: Guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării, candidat PSD la funcția de primar al municipiului

Tulcea: Guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării, candidat PSD la funcția de primar al municipiului

Guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD), Lucian Simion, va renunța la finele lunii aprilie la această funcție pentru a candida din partea organizației județene a PSD la Primăria municipiului Tulcea. 

Lucian Simion (stg.), guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunarii (RBDD), și Horia Teodorescu (dr.), președintele organizației județene a PSD, susțin o conferință de presă la Tulcea.

Anunțul a fost făcut public sâmbătă, în timpul unei conferințe de presă susținută la sediul organizației județene a PSD, liderii social-democrați exprimându-și convingerea că Lucian Simion va obține în această vară funcția de primar al orașului Tulcea.

'Cred că este normal să mă suspend (din funcția de guvernator al Rezervației, n. red.) pe timpul desfășurării campaniei electorale, începând de la sfârșitul lunii aprilie până la finalizarea campaniei și aflarea rezultatelor alegerilor', a declarat guvernatorul Simion.

Invitat să nominalizeze un proiect de anvergură pentru Primăria municipiului Tulcea, el a menționat 'remodelarea urbanistică a falezei orașului'. 'Pe acest proiect vreau să fac pariu', a mai spus Simion.

În timpul conferinței de presă, președintele organizației județene a social-democraților, Horia Teodorescu, a afirmat că lista cu candidații la primăriile din județ a fost finalizată în proporție de 98%, în curând urmând să încheie și lista cu candidații la Consiliul Județean.

'Lucian Simion este alături de PSD de când a renunțat la funcția de prefect al județului. (...) În timpul colaborării noastre am observat că este o persoană aplicată și aplecată spre administrație', a menționat Teodorescu.

PSD nu a mai obținut din anul 2004 funcția de primar al municipiului Tulcea, în defavoarea reprezentanților PNL.

În vârstă de 55 de ani, fost membru al PNL, Lucian Simion este, potrivit CV-ului postat pe site-ul Administrației RBDD, președinte al Asociației Prefecților și Subprefecților din România, președinte al Comisiei Naționale de Disciplină a Înalților Funcționari Publici și vicepreședinte al Colegiului Înalților Funcționari Publici. Din luna august a anului 2014, Simion ocupă funcția de guvernator al RBDD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD