Tupeu de BORFAȘI/Imaginea și motto-ul PSD, ALUZII la Colectiv și Stradă!

Tupeu de BORFAȘI/Imaginea și motto-ul PSD, ALUZII la Colectiv și Stradă!

PSD și-a stabilit moto-ul și strategia pentru alegerile locale: "Vrem schimbare. PSD îți dă puterea" a fost sloganul prezentat de filiala Neamț cu ocazia reuniunii Comitetului Executiv Național care a avut loc săptămâna trecută în Piatra Neamț, iar acesta a fost adoptat de întreg partidul. Sloganul are ca fundal, pe pagina de internet a filialei, o fotografie neatribuită care înfățișează un protestatar în timpul unei manifestații. Însă aluzia la Colectiv și demonstrațiile de stradă care au dus la schimbarea guvenului PSD sunt de-a dreptul jegoase! 

"Am aprobat astazi un proiect important, initiat de PSD Neamt, care vine in continuarea hotararilor adoptate la Congresul PSD. Este vorba de deschiderea partidului catre societate, catre oameni, modalitatea prin care vrem sa construim listele la alegerile locale din iunie. Vom initia actiuni, la Neamt e deja un proiect pilot, prin care cetatenii vor putea propune, din comunitate, oameni care nu sunt membri si pe care vor sa ii vada in Consiliul Local. Sunt multi oameni care au initiativa si au notorietate, au foarte multa experienta, idei si ar putea reprezenta un plus pentru comunitate" a spus Dragnea la finalul sedintei CEx.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”