Tupeu și nesimțire/„Camarilul” lui Cîțu a cerut sancțiuni pentru „Camarila lui Orban”, care ar fi jignit echipa premierului

Tupeu și nesimțire/„Camarilul” lui Cîțu a cerut sancțiuni pentru „Camarila lui Orban”, care ar fi jignit echipa premierului

Dan Vâlceanu, deputat și unul dintre oamenii de încredere ai lui Florin Cîțu, și ministrul Muncii, Raluca Turcan, i-au criticat marți în ședința conducerii PNL pe apropiații lui Ludovic care au folosit epitete precum ”lichele” și ”trădători” la adresa echipei Cîțu, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Mai mult, Vâlceanu a cerut sancțiuni pentru Antonel Tănase, un apropiat al lui Orban acuzat că a lansat în spațiul public jigniri la adresa echipei lui Florin Cîțu. Ludovic Orban a trecut rapid la alt subiect, iar Vâlceanu a revenit și i-a spus lui Orban ”Să nu vă mirați ce va urma”, potrivit surselor citate.

Și Raluca Turcan a cerut echipei lui Orban să nu mai atace colegii de partid. ”Apelul meu la președintele PNL și la toți colegii din PNL este să păstrăm campania din PNL, în interiorul PNL. Din pacate, tonul campaniei interne distructive, fara proiecte, departe de ce PNL are nevoie sa discute, este dat chiar de presedintele PNL, cel care prin autoritate si experienta,avea responsabilitatea sa conduca spre o campanie pozitivă. Apelul meu către toți colegii din PNL este să scoatem campania din zona frustrărilor personale și atacurilor la persoană. Oamenii nu sunt interesați de ce frustrări are Orban, oamenii au probleme grele de nivel de trai, de pensii, de salarii, de afaceri care trebuie să-și revină după criză”.

”Nu cred că cei din afara sunt interesați de frustrările din interior. Oamenii din PNL au dreptul la opțiuni. Nu înseamnă că sunt trădători. Dvs ați dat tonul, domnule Orban. Atacând colegii de partid subminați autoritatea miniștrilor”, a spus Turcan.

Orban le-a replicat colegilor din aripa Cîțu că ”eu nu am atacat colegii, am făcut declarații corecte. Am susținut toate deciziile guvernamentale. Dacă vi se pare atac să vorbesc despre suflul nou cu colegi vechi… Pentru mine e important să existe un echilibru între tinerețe și experiență”. (Foto: Dan Vâlceanu și Florin Cîțu – InquamPhotos / Alexandra Pandrea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…