Ucraina: Cel puţin 11 morţi în atacul din Sloviansk; Moscova anunţă progrese în apropiere de Bahmut

Ucraina: Cel puţin 11 morţi în atacul din Sloviansk; Moscova anunţă progrese în apropiere de Bahmut

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa într-un atac rus cu rachetă asupra unui imobil din Sloviansk, estul Ucrainei, în timp ce Moscova revendică cuceriri teritoriale în apropiere de Bahmut, relatează AFP.

Case distruse de bombardamente (arhivă) FOTO: Profimedia

"Numărul victimelor bombardamentelor din Sloviansk a crescut la 11 persoane", a declarat pentru televiziune purtătorul de cuvânt al Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din regiunea Doneţk, Veronika Bakhal.

Un bilanţ anterior indica nouă morţi, între care un copil de doi ani, şi 21 de răniţi în acest atac asupra Sloviansk, un oraş situat la 45 de kilometri nord-vest de Bahmut.

Sloviansk se află într-o parte a regiunii Doneţk sub control ucrainean, la 45 de kilometri nord-vest de Bahmut, în apropiere de teritoriul controlat de Rusia, relatează Agerpres.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că " bombardează brutal " clădiri rezidenţiale şi "ucide oameni în plină zi".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”