Uite cine INCITĂ la miting PSD pentru „stoparea abuzurilor”! Îți vine să vomiți de FURIE!

Uite cine incită la miting PSD pentru „stoparea abuzurilor”! Îți vine să vomiți de furie! Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a lansat pe Facebook un sondaj pentru a afla daca este sau nu nevoie de un miting pentru "stoparea abuzurilor si revenirea la normalitate".

Laufer sustine ca a lansat aceasta dezbatere in conditiile in care se teme ca, in ciuda legilor pozitive adoptate de guvernarea PSD-ALDE, acestea nu vor produce efectele dorite deoarece "oamenii din administratia centrala si locala si parte din mediul de afaceri sunt speriati si evita pe cat posibil semnarea oricarui document ce presupune asumarea responsabilitatii".

Iata mai jos postarea lui Ilan Laufer:

"Asistam zilele acestea la o dezbatere intensa in spatiul public cu privire la organizarea unui miting impotriva abuzurilor in societate si pentru revenirea la normalitate. Degeaba am creat cadrul legal prin programul de guvernare pentru sprijinirea mediului de afaceri si pentru atragerea investitiilor straine directe prin legi precum Legea Parteneriatul Public- Privat, care reglementeaza incheierea si derularea parteneriatelor dintre sectorul public si cel privat; Legea Transparentei(Legea Lobby-ului) prin care se doreste reglementarea modului in care se asigura transparenta intereselor prin activitati de comunicare institutionale si #Legea Prevenirii - legea care interzice institutiilor statului sanctionarea in mod automat a companiilor private pentru o serie de 500 de contraventii ce fac obiectul acestei legi. Nu vom obtine efectul dorit acestor legi, atat vreme cat oamenii din administratia centrala si locala si parte din mediul de afaceri sunt speriati si evita pe cat posibil semnarea oricarui document ce presupune asumarea responsabilitatii. Ma simt obligat sa trag acest semnal de alarma si vreau sa stiu care este parerea voastra?". 

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

2 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

3 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea

4 „Cadou” de la PSD / Românii care s-au împrumutat în lei după ce politicienii au înlocuit ROBOR din calculul dobâ…

5 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…