„Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

„Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

Tudor Tim Ionescu, finul lui Călin Popescu-Tăriceanu, cunoscut sub numele de Tudy în presa tabloidă, a fost angajat consultant la Banca Națională a României (BNR), potrivit mai multor surse convergente consultate de Economedia, fiind coleg cu Viorica Dăncilă. Tudy a ținut ani la rândul prima pagină a ziarelor de can-can, grație relației amoroase cu Oana Zăvoranu.

Tudor Tim Ionescu a fost angajat la Cancelaria BNR, în departamentul sustenabilitate și economie verde, având funcția de „consultant strategie”, potrivit informațiilor obținute de Economedia. El a fost angajat în urmă cu o lună.

Tudy a fost ales în 2016 viceprimar al capitalei României. A devenit „vedetă” peste noapte ca amant al Oanei Zăvoranu și urcării pe net a unui video în care acesta se masturbează într-o toaletă publică spunând:

„Trebuie să fiu în tine şase ore. Şase ore să fiu în tine, adânc în tine. Duminică, te f… O să ai p… asta. Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta.

Uită-te la ea! Trebuia să fii cu mine la cafenea, să ne frecăm. P… asta o să fie în tine toată. Vreau să uiţi de toate celelalte. O să-mi dau drumu’ pentru tine. Uită-te acum.

Ar trebui să fie totul în tine. Te iubesc Oana! Baby meu. Vreau să te sărut, să te strâng în braţe. Eşti viaţa mea, puiule!”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Așa o fi?

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...