Ultima imagine cu prințul lu' pește prăjit în libertate

Ultima imagine cu prințul lu' pește prăjit în libertate

Prinţul Paul al României a fost prins în cursul zilei de luni, 27 iunie. Infractorul condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare se afla la Paris.

Acesta era dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat în dosarul Ferma Băneasa pe 17 decembrie 2020.

Prinţul Paul a fost depistat pe stradă și a fost surprins într-o fotografie, în timp ce se afla într-o cafenea, cu puțin timp înainte de reținere.

La verificări, a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile din Marea Britanie. Din partea franceză, în această acţiune au fost implicate Direcţia Generală a Jandarmeriei Naţionale şi Biroul Central de Luptă Împotriva Delincvenţei Itinerante, arată news.ro.

În același dosar, instanţa i-a condamnat la pedepse cu executare pe Paul Lambrino, care a primit trei ani şi patru luni pentru cumpărate de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, pe omul de afaceri Remus Truică (şapte ani), şi pe cetăţenii israelieni Benjamin Steinmetz (cinci ani) şi Tal Silberstein (cinci ani).

Poliția Română anunță că ”în urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României”.

”În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră.

Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, se arată în comunicat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!