ULTIMA ORĂ Un elev a înțepat în gât cu cuțitul o profesoară în timpul orelor la Colegiul Național Ion Creangă din București

ULTIMA ORĂ Un elev a înțepat în gât cu cuțitul o profesoară în timpul orelor la Colegiul Național Ion Creangă din București

O profesoară de Colegiul „Ion Creangă” din București a fost înjunghiată de un elev de clasa a X-a, la începutul unei ore.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

UPDATE: Profesoara agresată este stabilă, conştientă și coperantă, potrivit unor surse medicale citate de news.ro. Ea a fost consultată de o echipă multidisciplinară şi nu necesită internare.

Cadrul didactic a suferit o plagă superficială care a fost cusută.

Conform aceloraşi surse, având în vedere zona în care a fost înjunghiată, viaţa i-a fost pusă în pericol.

Pacienta a fost mai întâi la UPU, apoi pe secţia ORL.

*****

Poliția Capitalei a anunțat că în jurul orei 12.40 polițiștii de la Secția 14 au fost sesizați prin 112 că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un „obiect tăietor-înțepător”, în timp ce se afla la ora de curs.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale”, a transmis Poliția Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că incidentul a avut loc la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. Un elev în vârstă de 16 ani, din clasa a X-a, a înjunghiat-o pe profesoară cu un cuțit în gât, aparent fără motiv, la începutul orei de japoneză.

Aceleași surse spun că profesoara a suferit o rană superficială, aceasta este conștientă și primește ingrijiri medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...