ULTIMA ORĂ Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020 au fost publicate

ULTIMA ORĂ Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020 au fost publicate

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020 au fost publicate de Ministerul Educației. În premieră, notele elevilor la examenele de Limba română, Matematică și Limba maternă, precum și media fiecărui elev la Evaluarea Națională au fost afișate în dreptul unui cod, nu în dreptul numelui elevilor, ca în anii trecuți. Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020 au fost afișate pe evaluare.edu.ro și pot fi descărcate de mai jos.

Fiecare elev trebuie să își identifice codul primit de la școală, iar în dreptul acelui cod sunt notele pe care le-a obținut la examene. Acestea sunt primele rezultate de la Evaluarea Națională 2020, iar elevii nemulțumiți de rezultate pot să depună contestații tot începând de astăzi, începând de la ora 16:00 și până la ora 19:00, dar și mâine, 23 iunie, în intervalul 8:00- 12:00.

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2020

Elevii care depun contestații semnează, alături de părinți, o declarație-tip, în care menționează că au luat la cunoștință că nota pe care o vor obține la contestație poate să le modifice nota inițială fie prin creștere, fie prin descreștere.

La contestații, fiecare lucrare va fi corectată de doi profesori care evaluează lucrările de examen în săli separate. Notele puse după reevaluarea lucrării de către cei doi profesori sunt comparate cu cele acordate în etapa de evaluare inițială, înainte de contestații.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”