ULTIMA ORĂ Sorin Strutinsky, condamnat luni la 10 ani închisoare, a dispărut. Poliția l-a dat în urmărire națională

ULTIMA ORĂ Sorin Strutinsky, condamnat luni la 10 ani închisoare, a dispărut. Poliția l-a dat în urmărire națională

Omul de afaceri constănțean Sorin Strutinsky, condamnat luni definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de influență, e dat dispărut de polițiștii din Constanța, care l-au dat în urmărire națională.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări pentru identificarea bărbatului de 53 de ani, din Constanța, persoana în cauză fiind dată în urmărire națională, potrivit unui comunicat de presă.

Mai mult, polițiștii fac formalitățile pentru emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională pe numele acestuia.

Sorin Strutinsky mai are o condamnare în primă instanță la 7 ani și 10 luni cu executare în dosarul ”Polaris”, alături de Radu Mazăre, care a primit 9 ani și 10 luni și Eduard Martin, patronul firmei de salubrizare, care a fost condamnat la 5 ani și 6 luni cu executare. Toate sentințele din dosarul ”Polaris” au fost date în primă instanță.

Foto: Sorin Strutinsky (InquamPhotos / Octav Ganea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria