Un argentinian dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin. Familia l-a identificat după tatuaj VIDEO

Un argentinian dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin. Familia l-a identificat după tatuaj VIDEO

Rămășițele unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a dispărut luna aceasta au fost descoperite în interiorul unui rechin. Diego Barria, care este tată a trei copii, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 18 februarie, la volanul unui vehicul de teren în apropiere de provincia Chubut din sudul Argentinei, relatează Sky News.

Rechinul avea o lungime de aproximativ 1,5 m. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Doi pescari au anunțat duminică dimineață paza de coastă locală că au prins trei rechini din specia Galeorhinus galeus în apropiere de locul în care a fost descoperită mașina abandonată a bărbatului.

Daniela Millatruz, ofițerul de poliție care se ocupă de acest caz, a afirmat că pescarii au spus că „atunci când au curățat rechinii au găsit rămășițe umane în unul dintre ei".

Familia bărbatului a recunoscut victima „datorită unui tatuaj care apărea pe una dintre rămășițele sale", a precizat ea, deși vor efectua și un test ADN pentru a-i confirma identitatea.

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar investigațiile continuă. Vehiculul avariat al lui Barria a fost găsit pe o plajă din apropierea Rocas Coloradas la două zile după dispariția sa.

Presupunem că Diego a avut un accident și investigăm dacă a fost implicat un alt vehicul”, a mai declarat Millatruz.

Cristian Ansaldo, șeful departamentului de poliție din orașul Comodoro Rivadavia, a declarat că rechinul avea o lungime de aproximativ 1,5 m și că este probabil ca bărbatul „să fi avut un accident” în urma căruia „a fost târât".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...