Un băiat român de nouă ani a fost ucis și aruncat într-un lac din Belgia. Trupul său a fost descoperit după trei luni

Un băiat român de nouă ani a fost ucis și aruncat într-un lac din Belgia. Trupul său a fost descoperit după trei luni

Raul, un băiețel român de 9 ani, a fost ucis, băgat într-o geantă și aruncat într-un lac din Belgia. Cadavrul lui a fost găsit după aproape trei luni.

Trupul lui Raul, de 9 ani, a fost găsit joi de dimineață în apele unui lac de agrement din Belgia . Copilul a fost ucis la sfârșitul lunii ianuarie, scrie cotidianul de limbă franceză 7Sur7.

Copilul de origine română locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa și cu iubitul acesteia în Afrikalaan, lângă Dampoort, în Gent. „În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase” din partea tatălui său vitreg, scriu ziariștii de la Het Laatste Nieuws. Micuțul era bătut cu cureaua și cu pumnii și stropit cu apă înghețată sau fierbinte.

După ce trupul micuțului a cedat în urma abuzurilor suferite, a fost pus într-o geantă și aruncat în apă, la un kilometru distanță, în Houtdok.

Crima a fost descoperită după ce mama copilului a trimis un mesaj ciudat unui unchi al copilului, care locuiește în Germania. Din conținutul mesajului se putea deduce că băiatul a fost ucis.

Bărbatul a avertizat poliția, care a demarat o anchetă. Mama lui Raul, Ioana M., în vârstă de 30 de ani, a fost arestată, în vreme ce tatăl vitreg al băiatului, Nicu. C., a fugit din Belgia și s-a refugiat într-o tabără de romi din Germania. Ulterior, a fost arestat în Olanda.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…