Un bărbat a deschis focul asupra Ambasadei Cubei de la Washington

Un bărbat a deschis focul asupra Ambasadei Cubei de la Washington

Un bărbat a fost arestat joi după ce a deschis focul asupra Ambasadei cubaneze de la Washington, fără a răni pe nimeni, a anunţat poliţia americană.

"În jurul orei 2.15 în această dimineaţă (6.15 GMT), agenţi ai Secret Service au intervenit după ce au fost informaţi că se trage asupra Ambasadei Cubei", a declarat o purtătoare de cuvânt a Secret Service într-un comunicat transmis agenţiei France Presse.

"O persoană a fost arestată pentru posesia unei arme de foc şi de muniţie nedeclarată cu intenţia de a ucide, precum şi pentru deţinerea unui încărcător de mare capacitate", a adăugat ea.

"Niciun rănit nu a fost semnalat la faţa locului', a precizat purtătoarea de cuvânt. Motivul acţiunii suspectului rămâne necunoscut.

Secret Service este o ramură de elită a poliţiei federale a SUA, însărcinată cu protecţia unor înalte personalităţi şi edificii sensibile.

La cinci ani după o apropiere istorică, relaţiile sunt din nou la cel mai scăzut nivel între Washington şi Havana.

Ele au continuat să se deterioreze după venirea la putere a preşedintelui republican Donald Trump în Statele Unite, care a revenit rapid asupra politicii de detensionare angajate de predecesorul său democrat Barack Obama.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro