Un bărbat a plătit mii de dolari pentru a deveni câine. Prima sa plimbare în costum de animal, filmată VIDEO

Un bărbat a plătit mii de dolari pentru a deveni câine. Prima sa plimbare în costum de animal, filmată VIDEO

Un bărbat din Japonia a plătit aproape 16.000 de euro pentru a-și îndeplini visul de a deveni câine. Acum el are un costum de câine foarte realist, pe care îl poartă și se comportă ca și cum ar fi un câine real. Un filmuleț cu prima sa plimbare în public a fost postat pe internet.

Bărbatul, cunoscut doar sub numele său canin „Toco”, poate fi văzut interacționând cu oameni și alți câini în videoclipul de cinci minute, care a fost postat pe canalul său de YouTube vinerea trecută. Toco a spus că a fost filmat anul trecut în timpul unui interviu acordat postului de televiziune german RTL.

Ca și în majoritatea videoclipurilor sale, Toco se comportă exact ca un câine real. Hobby-ul lui pare să fie bine primită atât de trecători, cât și de propriii câini, deși unii câini manifestă teamă la început.

Toco a ajuns la faima mondială anul trecut, după ce a comandat costumul care l-a costat 2 milioane de yeni, adică aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme.

De atunci, Toco și-a relatat viața de câine pe canalul său de YouTube, care are acum aproximativ 31.000 de abonați. Majoritatea videoclipurilor sale sunt filmate în interior , ceea ce îl face pe cel mai recent, de la prima sa plimbare afară, să fie deosebit de special.

În timp ce fanii îl felicită pe Toco pentru că și-a trăit visul , câinele anonim s-a hotărât să nu-și dezvăluie identitatea, arătând că ar vrea să rămână anonim în special de colegii. „Nu vreau ca hobby-urile mele să fie cunoscute, în special de oamenii cu care lucrez”, a spus el pentru Daily Mail anul trecut. Chiar și cu prietenii, Toco rămâne atent. „Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat”, a spus el pentru Mirror în decembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”