Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat o fată de 17 ani, care l-a reclamat pentru viol și agresiune. Fata este în stare critică, are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat o fată de 17 ani, care l-a reclamat pentru viol și agresiune. Fata este în stare critică, are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecută o fată de 17 ani din Drobeta Turnu Severin, care l-a reclamat pentru viol și agresiune. Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului, a spus la  Digi24  Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

„Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical, a fost intubată la UPU și mutată la reanimare”, a adăugat medicul.

Iman a precizat că tânăra a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severni nu are compartiment special pentru mari arși.

Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele”, a adăugat Iman.

Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune. A aruncat benzină peste ea și i-a dat foc.

Bărbatul, condamnat la închisoare pe viață și eliberat condiționat, a fost reținut de polițiști.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

2 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 Surpriză la descinderile SBU la o mănăstire din Cernăuți: Secretarul eparhiei făcea sex cu cântărețul corului