Un celebru antisemit, acuzat că a adus injurii soldaților americani. El i-a spus unui soldat de culoare să „stea departe de femeile albe” - VIDEO

Un celebru antisemit, acuzat că a adus injurii soldaților americani. El i-a spus unui soldat de culoare să „stea departe de femeile albe” - VIDEO

Un antisemit american notoriu, care a fost arestat la Auschwitz, a fost acuzat acum că a abuzat trupele americane și că i-a spus unui soldat de culoare să „stea departe de femeile albe” într-un videoclip filmat într-un mall din Polonia.

Minadeo (dreapta) ironizează liderii evrei în fața porții de la Auschwitz FOTO: Gab

Înregistrarea video arată un bărbat care se înregistrează în timp ce aruncă cu injurii rasiste și homofobe asupra unui grup de soldați americani, care par să dea dovadă de o reținere considerabilă, ignorându-l pe agresor, relatează Daily Mail.

După ce a devenit viral pe rețelele de socializare, multe persoane, inclusiv YouTuberul Jamesons Travels, l-au acuzat pe Jon Minadeo Jr. că ar fi omul din spatele camerei.

Iar după ce acuzațiile i-au fost lansate, cunoscutul antisemit Minadeo a distribuit un link către videoclip pe contul său Gab - care este un site de socializare de extremă dreapta.

În loc să nege că el a fost cel din spatele abuzului josnic din centrul comercial polonez, extremistul și-a încurajat fanii să-l „distrugă” pe YouTuber.

„ALERTĂ DE BOOMER!!! DISTRUGEȚI ȘI GAZAȚI COMENTARIILE!!!”, a scris acesta.

Minadeo și a încurajat fanii să l „distrugă” pe YouTuber FOTO Captură Video   Gab jpg

Cu doar câteva luni în urmă, Minadeo, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat în Polonia pentru că a purtat un colier cu svastică și a pozat cu bannere vulgare care îi ironizau pe liderii evrei în fața porții principale de la Auschwitz. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Auschwitz a funcționat ca un lagăr de concentrare unde au fost exterminați aproximativ 1,1 milioane de oameni.

În cascadoria oribilă de la Auschwitz, Minadeo a ținut în mână o pancartă pe care scria „Greenblatt suge 6 milioane de ***”. Ambele pancarte din imagine se referă la directorul general al Ligii Anti-Defăimare, Jonathan Greenblatt, care a condus campanii împotriva antisemitismului în SUA.

„Am fost încătușat și arestat astăzi în Polonia pentru privind Aushwitz”, a scris Minadeo într-o postare separată pe Gab. „Tocmai am fost eliberat în seara asta cu o amendă și cu lanțurile și computerul meu confiscate temporar. Viața e bună! Nu mă puteți ține jos, evreilor! #HandsomeTruth”.

Minadeo atacă verbal un bărbat din Asia de Sud. „De ce nu te întorci în India?”

Minadeo, care conduce o rețea antisemită numită Liga de Apărare a Goyimilor, a postat anterior o înregistrare video în care apare atacând verbal un bărbat din Asia de Sud în apropierea centrului comercial Atrium Reduta din Varșovia.

„Eu sunt din America”, spune Minadeo. „Și în America... sunt prea mulți ca voi. Atunci de ce sunteți în Polonia? Credeți că puteți invada Polonia? De ce nu vă întoarceți în țara voastră?”.

Continuă să-l deranjeze pe bărbat, care încearcă să-l ignore: „Cum se face că nu te întorci în țara ta? De ce nu te întorci în țara ta? Ce cauți aici? De ce ești aici?

„De ce nu te întorci în India? Ești din India? Domnule, răspundeți. Vreau doar să știu. Pot să te filmez... asta e țara mea. Sunt european, iar europenii vor să știe de ce credeți că aveți dreptul să ne invadați țara”.

Când bărbatul îi cere lui Minadeo să nu mai filmeze, acesta îl acuză pe bărbat că „ei strică Europa”, îl numește „parazit” și îi spune că ar trebui să plece din „țara mea”.

„Aceasta este țara mea”, susține Minadeo. „Eu sunt european. De ce vii în țara omului alb? Ne faci genocidul rasei noastre... Ești un invadator. Du-te acasă, invadatorule. Nu te vrem în Europa ... Polonia doar pentru polonezi”.

Minadeo atacă soldații americani. „Păstrați Polonia albă”

Nu este clar dacă Minadeo se află în spatele noilor imagini - care arată cum soldații americani sunt abuzați verbal.

În noile imagini, care au devenit virale pe rețelele de socializare în această săptămână, patru bărbați purtând echipament militar cu steagul american au dat dovadă în mod clar de reținere după ce au fost confruntați de bărbat.

Persoana care a filmat i-a întrebat pe membrii grupului dacă se află în Polonia pentru a răspândi „cultura George Floyd”.

Apoi, acesta aruncă injurii la adresa soldatului de culoare din grup, avertizându-l să „stea departe de acele femei albe” și că „amestecarea raselor obișnuia să fie o crimă în țara voastră”.

Bărbatul din spatele camerei - care în mod bizar are un accent american - continuă prin a spune „acum ești într-o țară albă, noi nu ne închinăm la negri și mexicani”.

În videoclipul de două minute și jumătate, bărbatul încearcă în mod repetat să antagonizeze și să îi ademenească pe soldații americani să răspundă, folosind un limbaj țintit și tactici de interogare.

Clipul începe cu bărbatul care se apropie de cei patru soldați și îi întreabă „Sunteți americani?”, la care bărbații răspund „da”.

Apoi îi întreabă imediat pe cei din grup „Sunteți aici pentru a răspândi sodomia sau ce? Nu asta este exportul numărul unu al Americii?”.

Inițial, grupul a râs de insulte - întorcându-i imediat spatele bărbatului insistent care îi filma.

Persoana care filma, care nu apare în videoclip, urmează întrebarea inițială despre sodomie și spune „ce este, este cultura lui George Floyd sau este sodomia”, făcând referire la „exportul numărul unu” pe care îl menționase anterior.

Ulterior, el a întrebat grupul „sunteți aici pentru a răspândi «analul»” înainte de a spune „nu asta învățați voi la pregătire?”.

În timp ce soldații continuă să se îndepărteze, bărbatul încearcă din nou să-i determine să răspundă din alt unghi.

El întreabă „ce părere aveți despre faptul că secretarul vostru de sănătate este un nenorocit”.

Bărbatul neidentificat pare să se fi referit la secretarul transsexual al Sănătății din SUA, Rachel Leland Levine.

„Ce părere aveți despre apărarea unei țări care nu are niciun sens pentru a fi cetățean?”, întreabă el apoi. „Orice mexican care trece granița este literalmente unul dintre voi”.

Bărbații par să vorbească între ei, mergând în perechi, ignorându-l în continuare pe cel care filmează.

În timp ce grupul se apropie de ieșirea din clădire, bărbatul decide să mai încerce o abordare, făcând un comentariu cu tentă rasială la adresa membrului de culoare, singurul din grup.

Să păstrăm Polonia «albă»”, spune bărbatul, fără a primi niciun răspuns.

„Stai departe de acele femei albe. Hei, stai departe de femeile albe”.

Soldatul se întoarce pentru scurt timp înainte ca prietenul său să-i pună mâna pe spate și să-l calmeze, îndrumându-l spre ieșire.

Bărbatul continuă apoi să încerce să îl provoace și îi spune: „În țara ta, metisajul era o infracțiune”.

Metisajul este definit ca fiind „încrucișarea unor persoane considerate ca fiind membre ale unor rase diferite”.

Într-un tweet cu un al doilea videoclip, bărbatul care filmează strigă la grup: „sunteți într-o țară albă acum, nu ne închinăm la negri și la mexicani”.

În acel moment, bărbatul care se plimba cu soldatul de culoare a început să se întoarcă, părând frustrat de declarațiile acestuia.

Soldatul de culoare îl calmează apoi din nou, mângâindu-l și împingându-l la distanță.

Videoclipul se încheie cu cameramanul neidentificat care strigă „nu sunteți bineveniți aici, băieți”, în timp ce bărbații îl lasă în urmă.

Laude pentru demnitatea de care au dat dovadă soldații americani

Videoclipul care a fost criticat pe rețelele de socializare, a stârnit rapid indignare - cu peste un milion de persoane care l-au vizionat.

Utilizatorii Twitter i-au lăudat pe soldați pentru reținerea lor un utilizator a spus: „Pentru soldații americani - nu aș putea fi mai mândru de voi dacă ați fi fiii mei. Ați mers cu demnitate și curaj. Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciul și onoarea voastră. Faceți ca Statele Unite să fie mândre de voi în fiecare zi”.

Un altul a spus: „Asta m-a enervat. Nu are altceva mai bun de făcut decât să fie rasist. A decis să se ia la harță cu cei mai importanți oameni ai națiunii noastre. Când a văzut că l-au ignorat la început, a trebuit să fie și mai rasist”.

Newsweek a vorbit recent cu directorul media al armatei americane, Terence Kelley, care a declarat că problema este în curs de investigare în acest moment.

Kelley a spus că oficialii investighează și autenticitatea videoclipului.

„Armata SUA se așteaptă ca toți soldații să respecte valorile armatei, atât la datorie, cât și în afara ei. Îi lăudăm pe toți soldații care dau dovadă de disciplină și reținere atunci când se confruntă cu un comportament provocator”, a declarat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...