Un filmuleț în care nepoata lui Trump cântă în mandarină a devenit viral pe rețelele de socializare din China

Un filmuleț în care nepoata lui Trump cântă în mandarină a devenit viral pe rețelele de socializare din China

Un filmuleț în care nepoata lui Donald Trump apare cântând în mandarină a devenit viral pe rețelele de socializare din China, într-un moment în care opinia publică comentează despre eșecul președintelui SUA de a trimite tradiționalele urări oficiale cu ocazia Anului Nou Chinezesc, relatează DPA.

Ivanka Trump și fiica sa, Arabella Kushner, au fost prezente la o recepție cu ocazia Anului Nou Chinezesc, organizată miercuri de ambasada chineză din Washington.

Ulterior, Ivanka a postat un filmuleț în care Arabella (5 ani) apare cântând și jucându-se cu o păpușă tradițională chinezească, spre deliciul internauților chinezi.

"Ivanka nu este asemenea tatălui ei. Măcar ea și fiica ei au bune intenții ", a scris un utilizator al platformei Sina.

Arabella studiază mandarina, iar anul trecut un filmuleț în care aceasta recita un vechi poem chinez a devenit la rândul său viral pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, internauții și mass-media de stat din China au remarcat că Donald Trump nu a trimis urările tradiționale de Anul Nou Chinezesc, așa cum au făcut-o predecesorii săi, Barack Obama și George W. Bush.

Aceste remarci intervin în contextul în care Trump a avut o relație tensionată cu China de la preluarea mandatului de președinte al SUA în luna ianuarie. Președintele american a acuzat China că încearcă să își devalorizeze moneda națională pentru a concura mai bine întreprinderile americane și a amenințat că va impune tarife la importurile din această țară.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!