Un grec a devenit personaj-cheie în cazul avocatei de 26 de ani care a căzut de la etajul 6

Un grec a devenit personaj-cheie în cazul avocatei de 26 de ani care a căzut de la etajul 6

Apar noi detalii în cazul avocatei din Iași care a căzut de la etajul al șaselea. Un cetățean grec pare să fie personaj-cheie, el locuind la etajul al 5 al blocului din zona Târgu Cucu, acolo unde a avut loc tragedia.

Pentru că acesta este foarte des plecat in țară, are montată o cameră de supraveghere pe unul dintre geamurile apartamentului. Și există șanse ca aceasta să fi filmat momentul când tânăra avocată cade.

Nu este, însă, singura camera de supraveghere care ar fi înregistrat căderea în gol a femeii de 26 de ani. O a doua, care aparține unei societăți, era orientată spre locul în care Monica s-a izbit de pământ și a murit.

„Acolo stă un domn, este grec. Nu stă tot timpul la Iași, acum este în Grecia. Fiind mai mult plecat, el a instalat o cameră de supraveghere spre parcare. Cred că a înregistrat momentul în care a căzut fata. Am încercat să-l sun, dar numărul de telefon de România este închis”, a povestit un vecin, pentru Bzi.ro .

Până acum nu a fost exclusă varianta unei sinucideri, dar nici cea a unei potențiale crime. Surse din anchetă au precizat că au fost audiate mai multe persoane, inclusiv iubitul tinerei avocate. Marți, Monica Cioată a fost condusă pe ultimul drum, la Târgu Frumos.

„Din câte știu eu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo 3 luni. Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, apoi s-a făcut o liniște totală.

Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo”, a declarat unul dintre vecini.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...