Un impozant și alambicat nod rutier, care seamănă cu o farfurie de spaghete, a fost inaugurat recent în China

Un impozant și alambicat nod rutier, care seamănă cu o farfurie de spaghete, a fost inaugurat recent în China

După opt ani de lucrări, un nou și impresionant edificiu a fost finalizat în China. Este vorba de un nod rutier pe cinci nivele care se suprapun și care este atât de alambicat încât este un coșmar chiar și pentru GPS. Șoferii sunt îngroziți și dezorientați de acest gigant din beton care, văzut din aer, seamănă cu o farfurie de spaghete, scrie lexpress.fr.

Construcția a fost terminată la sfârșitul săptămânii trecute la periferia orașului Chongqing din sud-vestul Chinei. Cel puțin 15 bretele au fost construite pentru a permite vehiculelor să treacă de pe un nivel pe altul în opt direcții, precizează site-ul municipalității. Dar șoferii par pierduți în fața acestui ''nod cu multiple opțiuni de alegere''.

Internauții se amuză de această construcție. ''Dacă încurci bretelele, îți ia o zi ca să ajungi la Chongqing'', glumește un utilizator al rețelei sociale chineze Weibo . ''GPS-ul meu mi-a spus — du-te unde vrei și lasă-mă în pace!'', a scris un alt internaut, în timp ce al treilea a botezat metropola ''Chongqing, orașul din care nu reușești să pleci''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…