Un nou episod din serialul „rușii bat ruși”/„Veteranii” cu contract au încercat să-i jefuiască de bani și telefoane pe „bibani” mobilizați, dar au sfârșit fugind și baricadându-se

Un nou episod din serialul „rușii bat ruși”/„Veteranii” cu contract au încercat să-i jefuiască de bani și telefoane pe „bibani” mobilizați, dar au sfârșit fugind și baricadându-se

Armata rusă a început bătăliile dure: soldații cu experiență, cu contract, vor să-i jefuiască pe „bibanii” mobilizați recent. Pe rețelele sociale au apărut relatări despre luptele din diferite unități militare de pe teritoriul Rusiei.

Însă, potrivit relatării unui influencer pro-ucrainean, care a tradus discuțiile de pe Telegram ale militarilor ruși, cel puțin într-un caz, noii-veniți, i-au învins pe veterani.

Soldații cu contract vor să-i jefuiască pe „bibanii” mobilizați

„Conflictul dintre militari s-a desfășurat într-o unitate militară din Alabino, unde sunt duși bărbații mobilizați. Noii veniți nu au fost primiți acolo cu pâine și sare”, scrie ChrisO, pe Twitter.

El arată că 20 de „bunicuți” i-au atacat pe „bibani” pentru a le lua telefoanele și noile echipamente, dar noii-veniți au câștigat bătălia în mod categoric. Veteranii au scăpat blocându-se într-un dormitor și cerând ajutorul poliției. Însă, după sosirea poliției, nimeni nu a depus plângere, mai scrie ChrisO – un influencer pro-ucrainean cu peste 80.000 de urmăritori pe Twitter – care postează și linkul spre canalul de Telegram care relatează acest incident.

Însă recruții lui Putin mor înainte de a ajunge pe front: doar la centrul de pregătire din Sverdlovsk au murit trei, în ultimele zile, scrie Nexta TV, citând un deputat din Duma de Stat a Rusiei, Maxim Ivanov.

Potrivit Nexta TV, unul a murit după un atac epileptic cauzat de consumul excesiv de alcool, altul s-a sinucis, iar un al treilea a fost trimis acasă, unde a murit de ciroză.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...