Un patron şi-a ucis mama bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat

Un patron şi-a ucis mama bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat

Un patron din comuna Gura Şuţii şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Bărbatul, spun anchetatorii, a lăsat şi un bilet în care şi-a justifiact gestul macabru.

Oroarea s-a petrecut în satul Sperieţeni, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferinţa mamei sale, infectată cu Covid, aşa că a pus mâna pe topor.

upă ce şi-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat, nu înainte de a lăsa un bilet pentru anchetatori în care şi-a justificat gestul. Fapta bărbatului i-a lăsat mască pe săteni.

„Era vânzatoarea noastră de la magazin, dar nu puteam să ne dăm seama că se întâmplă aşa ceva. S-a auzit că ea e moartă în casă, că băiatul s-a spânzurat. Unde, nu ştiu, că noi fuserăm de vale la Biserică. El era un băiat de milioane, Am zis că pic jos când am auzit”, ne-a spus o femeie din sat.

„Să vedem ce spune şi autopsia, ce spun organele competente, nu putem noi să ne pronunţăm. Era o femeie deosebită, a avut magazin în sat, a fost iubită de toată lumea. Băiatul era foarte tăcut, nu ştiu de ce a ajuns în situaţia asta. Bine că nu s-a mai însurat, că o omora şi pe nevastă. Săptămâna trecută a băgat gazele, a renovat aici, s-au mutat că ei au stat mai la vale în sat”, povesteşte un sătean.

Bărbatul avea o stare materială bună. A deţinut un magazin în sat şi chiar voia să plece în Franţa pentru a-şi deschide o firmă. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor, iar dosar este instrumentat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. SURSA: Adevărul

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

4 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei