Un pilot de avion a raportat o întâlnire cu un OZN:„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”

Un pilot de avion a raportat o întâlnire cu un OZN:„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”

Pilotul unei aeronave Airbus A320 a companiei American Airlines (AA) a raportat o întâlnire cu un OZN, descris sub forma unui „obiect cilindric lung”. Potrivit acestuia, obiectul zburător neidentificat a zburat cu viteză mare deasupra sa. Ciudatul eveniment a avut loc pe 21 februarie, deasupra statului american New Mexico, în momentul în care aeronava AA efectua un zbor de la Cincinnati cu destinaţia Phoenix, scrie NBC News.

FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

Potrivit sursei citate, FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

Pe durata zborului, pe la orele prânzului, pilotul american a luat brusc legătura cu centrul de control al traficului aerian din Albuquerque şi a raportat ciudata întâlnire cu obiectul zburător rămas până în acest moment neidentificat.

„Aveţi ceva ţinte pe aici?”, a întrebat pilotul.

Tocmai a trecut ceva pe deasupra noastră care – detest să spun treaba asta – seamănă cu un obiect cilindric lung

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră”

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră, care se deplasa cu viteză foarte mare deasupra şi în dreapta noastră”, a declarat comandantul aeronavei.

Autoritatea Aeronautică Civilă din SUA a precizat, într-un comunicat, că „niciun controlor de trafic aerian nu a văzut vreun obiect în zonă pe ecranele radarelor”.

Compania American Airlines a confirmat că respectivul apel radio provine de la unul din zborurile companiei şi le-a sugerat ziariştilor să se adreseze FBI-ului dacă au alte întrebări.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…