Un polițist din Olt fost împușcat în cap accidental de iubita sa

Un polițist din Olt fost împușcat în cap accidental de iubita sa.

ACTUALIZARE 8.27. „În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Știrea inițială

Un politist din Olt s-a împușcat, în această noapte, în cap, informează olt-alert.ro. Colegii polițistului fac la această oră cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Este vorba de Bogdan Dumitrescu, care lucra în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate. Potrivit unor surse din Poliție, acesta se despărțise de soție și se afla într-o altă relație.

El se afla cu iubita sa în momentul în care a apăsat pe trăgaci. Într-un context în care urmează să fie stabilit de criminaliști, aceasta a fost și ea împușcată în mână.

Ambii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, omul legii a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Alina Duminică.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj SMURD, care au preluat două victime cu plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală pe partea stângă produsă prin împuşcare, având o stare destul de gravă, şi despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu o plagă împuşcată la mâna stângă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică.

Evenimentul a avut loc în condițiile în care un alt polițist din Olt a fost trecut în rezervă după ce a fost declarat inapt de Comisia de verificare a capacităţii de muncă. Omul fusese inițial evaluat de Comisia medicală, care a observat tulburări de natură psihică la el.

De asemenea, unui alt polițist din cadrul IPJ Olt i s-a interzis conducerea autospecialelor de poliţie şi portul armamentului, tot din motive de comportament inadecvat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc